НАЧАЛО Други

Gate.io налива $100 милиона в крипто пространството

декември 7, 2022 16:35 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Gate.io налива $100 милиона в крипто пространството

С цел да смекчи негативните последици от мечия пазар и срива на FTX, криптоборсата Gate.io стартира фонд за подкрепа на ликвидността в индустрията с първоначално вложение от $100 милиона.

С преместването на средствата на инвеститорите от крипто борсите към самостоятелно попечителство, опасенията за ликвидността на пазара са непосредствена заплаха за компаниите, които изпитват затруднения. 

Вложението от $100 милиона има за цел да подкрепи компаниите, които искат да се реструктурират и да се адаптират към променящите се пазарни условия. По този начин те ще могат да запазят фокуса си върху своята дейност, бивайки защитени от пазарната несигурност.

Според информацията:

$100-те милиона ще бъдат разпределени за висококачествени проекти, маркет мейкъри, високочестотни търговци и други институционални клиенти и лица с висока нетна стойност.

Проектите, отговарящи на условията, ще получат финансиране в размер до $10 милиона, предимно за осигуряване на ликвидност за търговците. Компанията не е определила краен срок за кандидатите и се надява да разшири фонда въз основа на бъдещите пазарни тенденции.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Това вече не е крипто зима, това е касапница – блокчейн предприемач


Основателят и главен изпълнителен директор на Gate.io, Лин Хан, заяви: 

Непредвидените пречки по време на мечия пазар не трябва да влияят неблагоприятно на потребителите и да възпрепятстват иновациите. Сега е моментът да работим заедно за възстановяването и укрепването на пазара, както и защитата на потребителите.

Освен това фондът Gate SAFU, създаден от компанията през 2019 г., продължава да осигурява защита и застрахователен фонд за активите на потребителите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

ФБР успя да неутрализира Hive – група занимаваща се с крипто откупи

Министерството на правосъдието обяви за акция, довела до прекратяване на действията на групата занимаваща се с крипто откупи – Hive.

януари 28, 2023 13:00 3 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Закупилите NFT на Porsche могат да ги върнат в срок от 14 дни

Porsche създаде прецедент в сферата на NFT с включването на 14-дневен срок за връщане в условията на дебютната си колекция.

януари 28, 2023 11:00 2 мин. четене

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене