НАЧАЛО Други

FTX разполага с още $1 милиард за придобивания

септември 20, 2022 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
FTX разполага с още $1 милиард за придобивания

Главният изпълнителен директор на крипто борсата FTX заяви, че компанията все още разполага със значителна сума пари в брой, която може да използва за придобивания.

В ново интервю за Squawk Box на CNBC главният изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд каза, че фирмата все още разполага с около $1 милиард в брой, с които да помогнат на закъсали крипто фирми.

Не сме се опитвали да изпразним хазната, така да се каже. Имахме няколко милиарда предвидени за [тези придобивания] и това съответства приблизително на сумата, която набрахме през последната година, а освен това бяхме на печалба.

След тазгодишния рязък спад на пазара FTX направи инвестиции в няколко фирми в крипто пространството, като хедж фонда на Антъни Скарамучи SkyBridge Capital.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: FTX получи лиценз за инвестиционен посредник в Кипър


Миналия месец Банкман-Фрийд заяви, че би желал други фирми от бранша да се активизират, за да му помогнат в спасяването на компаниите, пострадали от пазарния спад.

Няма да е добре за никого в дългосрочен план, ако имаме истинска болка, ако имаме истински взривове, а това не е честно спрямо клиентите. Няма да е добре и за регулациите. Това няма да е добре за никого. От по-дългосрочна гледна точка просто това е важно за екосистемата.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase са изправени пред дело за $350 милиона

Най-голямата крипто борса в САЩ Coinbase е съдена от друга крипто компания, която твърди, че фирмата е нарушила патентованата ѝ технология за трансфер на криптовалути.

септември 26, 2022 9:30 1 мин. четене

Кредиторите подкрепят плана за реструктуриране на CoinFlex

Кредиторите на CoinFlex подкрепиха плановете за преструктуриране на крипто борсата в първите часове на гласуването.

септември 26, 2022 8:05 1 мин. четене

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки – авторът на книгата за лични финанси „Богат татко, беден татко“ – отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

септември 25, 2022 19:49 1 мин. четене

Пентагонът ще търси заплахи за националната сигурност в крипто пространството

Според доклад, публикуван в петък от The Washington Post, Пентагонът, централата на Министерството на отбраната на САЩ, е стартирал нова програма за преглед на различни криптовалути и определяне на заплахите, които те могат да представляват за националната сигурност.

септември 25, 2022 14:26 1 мин. четене