НАЧАЛО Други

FTX разполага с още $1 милиард за придобивания

септември 20, 2022 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
FTX разполага с още $1 милиард за придобивания

Главният изпълнителен директор на крипто борсата FTX заяви, че компанията все още разполага със значителна сума пари в брой, която може да използва за придобивания.

В ново интервю за Squawk Box на CNBC главният изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд каза, че фирмата все още разполага с около $1 милиард в брой, с които да помогнат на закъсали крипто фирми.

Не сме се опитвали да изпразним хазната, така да се каже. Имахме няколко милиарда предвидени за [тези придобивания] и това съответства приблизително на сумата, която набрахме през последната година, а освен това бяхме на печалба.

След тазгодишния рязък спад на пазара FTX направи инвестиции в няколко фирми в крипто пространството, като хедж фонда на Антъни Скарамучи SkyBridge Capital.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: FTX получи лиценз за инвестиционен посредник в Кипър


Миналия месец Банкман-Фрийд заяви, че би желал други фирми от бранша да се активизират, за да му помогнат в спасяването на компаниите, пострадали от пазарния спад.

Няма да е добре за никого в дългосрочен план, ако имаме истинска болка, ако имаме истински взривове, а това не е честно спрямо клиентите. Няма да е добре и за регулациите. Това няма да е добре за никого. От по-дългосрочна гледна точка просто това е важно за екосистемата.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Паника на крипто пазарите: Инвеститори теглят средствата си от Binance и Coinbase

Coinbase и Binance наскоро бяха изправени пред правни предизвикателства от страна на Комисията за ценни книжа и борси, което доведе до значителни последици в света на криптовалутите.

юни 7, 2023 9:00 1 мин. четене

БРИКС: Санкциите на Запада срещу Русия укрепват търговията в алианса

Санкциите, наложени на Русия от Америка, след нахлуването ѝ в Украйна, изглежда имат непредвидени последици.

юни 7, 2023 8:00 2 мин. четене

Саудитска Арабия намалява производството на петрол и газ

Суровият петрол и природният газ се възстановиха по-рано днес, след като Саудитска Арабия обяви значително намаляване на производството с един милион барела на ден по време на неотдавнашната среща на върха на ОПЕК+.

юни 7, 2023 6:00 3 мин. четене

SEC иска да замрази активите на Binance.US

На 6 юни Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) предприе правна стъпка, като подаде молба за издаване на ограничителна заповед срещу Binance.US.

юни 7, 2023 5:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.