НАЧАЛО Други

FTX разполага с още $1 милиард за придобивания

септември 20, 2022 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
FTX разполага с още $1 милиард за придобивания

Главният изпълнителен директор на крипто борсата FTX заяви, че компанията все още разполага със значителна сума пари в брой, която може да използва за придобивания.

В ново интервю за Squawk Box на CNBC главният изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд каза, че фирмата все още разполага с около $1 милиард в брой, с които да помогнат на закъсали крипто фирми.

Не сме се опитвали да изпразним хазната, така да се каже. Имахме няколко милиарда предвидени за [тези придобивания] и това съответства приблизително на сумата, която набрахме през последната година, а освен това бяхме на печалба.

След тазгодишния рязък спад на пазара FTX направи инвестиции в няколко фирми в крипто пространството, като хедж фонда на Антъни Скарамучи SkyBridge Capital.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: FTX получи лиценз за инвестиционен посредник в Кипър


Миналия месец Банкман-Фрийд заяви, че би желал други фирми от бранша да се активизират, за да му помогнат в спасяването на компаниите, пострадали от пазарния спад.

Няма да е добре за никого в дългосрочен план, ако имаме истинска болка, ако имаме истински взривове, а това не е честно спрямо клиентите. Няма да е добре и за регулациите. Това няма да е добре за никого. От по-дългосрочна гледна точка просто това е важно за екосистемата.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене

Coinbase глобени с $3.6 милиона

Coinbase, водещата борса за криптовалути, базирана в САЩ, получи санкция в размер на $3.6 милиона от Нидерландксата централна банка (DNB) за това, че не е получила съответната регистрация, преди да започне да предоставя крипто услуги в страната.

януари 26, 2023 18:00 2 мин. четене

FTX публикува пълен списък на своите кредитори

Публикуван е пълен списък на кредиторите, на които управляваната от Сам Банкман-Фрийд фалирала криптоборса – FTX дължи пари.

януари 26, 2023 12:23 2 мин. четене

Крипто и блокчейн решават ключов проблем, твърди комисар на SEC

Kомисар в Комисията по ценни книжа и борси (SEC), заяви, че след ужасната година участниците в сектора трябва да си спомнят какво всъщност представлява криптовалутата.

януари 26, 2023 11:37 2 мин. четене