Home

Финансов експерт сподели опасенията си за американската икономика

01.07.2024 11:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Финансов експерт сподели опасенията си за американската икономика

Мохамед Ел-Ериан, редовен кореспондент на Bloomberg, изрази опасенията си за състоянието на американската икономика в скорошно интервю.

Той изтъкна, че икономиката се забавя по-бързо, отколкото са очаквали повечето икономисти, и със сигурност по-бързо, отколкото е предвиждал Фед.

Ел-Ериан каза, че е важно да се проучат всички налични данни, които според него показват ясно икономическо забавяне и загуба на инерция. Според него разговорът за понижаване на лихвените проценти трябва да започне още през следващия месец.

Освен това той отбеляза, че на икономиката са останали малко буфери, тъй като повечето лични спестявания и капацитетът на дълга са изчерпани.

Той обаче изрази загриженост относно разминаването между това, което според него Фед трябва да направи, и това, което вероятно ще направи.

Той спомена, че макар да разглежда юли като времето, кога което трябва да се обмисли намаляване на лихвените проценти, той се съмнява, че Фед го вижда по същия начин, което подчертава значителната несигурност на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът разреши на Binance US да инвестира средства на клиенти в държавни ценни книжа

Американски съд одобри искането на Binance US да инвестира фиатни средства на клиенти, държани в BitGo, в американски държавни ценни книжа.

20.07.2024 13:10 1мин. четене

Ето коя технология не пострада при вчерашния глобален срив

С напредъка на света в дигиталната ера зависимостта от технологиите става все по-очевидна. Дигиталните инструменти и платформи вече играят решаваща роля във всичко – от комуникацията до бизнес операциите.

20.07.2024 12:00 2мин. четене

Главният изпълнителен директор на Binance апелира за търпение на фона на бичия цикъл на Биткойн

Поговорката “фондовият пазар възнаграждава търпеливите“ се простира отвъд традиционните финанси и важи и за сферата на криптовалутите.

20.07.2024 9:00 1мин. четене

Искате да се срещнете с Доналд Тръмп – ето колко Биткойн ще трябва да платите

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да получи значителен принос от своите поддръжници в областта на криптовалутите, като определи висока цена от $844,600 за лична кръгла маса на Биткойн конференцията 2024 в Нешвил.

20.07.2024 8:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.