НАЧАЛО Алткойни

Федералните ви дават поне две причини да сте с бичи настроения за Ripple

юни 19, 2018 19:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Федералните ви дават поне две причини да сте с бичи настроения за Ripple

Когато разсъждаваме за това, как функционира етерът днес, най-малкото виждаме една много децентрализирана мрежа, а не тип централизиран актьор, който характеризира предлагането на ценни книжа. В сегашното му състояние не виждаме стойност в това да се регулира.

Това изявление на служител на SEC е първата причина, поради която Федералните органи ви дават основание да се запознаете с XRP.

Въпрос на време е да се разпадне съдебния процес срещу компанията Ripple. Делото бе повдигнато от недоволен търговец, който загуби 30% от стойността на инвестицията си. Това се дължи на спада на пазара, който преживявахме. Жалбоподателят твърди, че XRP е нерегистрирана ценна книга и иска компанията майка да заплати адвокатски хонорари, съдебните разноски и наказателните обезщетения.

А ето и втори случай, когато Федералните органи ви дават основание да сте с бичи настроения за XRP. Един от ръководителите на Ripple, Райън Загон, е избран да участва в комитет на Федералния резерв за по-бързи плащания.

Загон се присъединява към 16-членна комисия, която представлява многобройните заинтересовани страни на работната група. Текущият брой участници в работната група е 321. Управителният комитет ги представлява и предлага насоки как да реализират визията на американската платежна система, да е по-бърза, повсеместна, широкообхватна, безопасна, с висока степен на сигурност и ефективност до 2020 г.

Загон ще може да предложи опита си по въпроси, свързани с работата на Ripple с финансови институции, регулаторни органи и централни банки. Загон в момента е Ръководител на изследването на екипа за развитие на бизнеса. Той се закле да се възползва от глобалния опит на Ripple, тъй като работната група оценява начините за увеличаване на бързината, ефективността, достъпа и конкуренцията при плащанията в САЩ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Celsius Network (CEL), токен за комунални услуги в блокчейна на Етериум за изпадналата в затруднение централизирана финансова платформа със същото име отбеляза сериозен възход през последните няколко месеца. Към момента на писане на статията CEL се търгува на цена от $2.38 и се нарежда на 60-то място по пазарна капитализация. За период от два месеца […]

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене