НАЧАЛО Алткойни

Федералните ви дават поне две причини да сте с бичи настроения за Ripple

юни 19, 2018 19:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Федералните ви дават поне две причини да сте с бичи настроения за Ripple

Когато разсъждаваме за това, как функционира етерът днес, най-малкото виждаме една много децентрализирана мрежа, а не тип централизиран актьор, който характеризира предлагането на ценни книжа. В сегашното му състояние не виждаме стойност в това да се регулира.

Това изявление на служител на SEC е първата причина, поради която Федералните органи ви дават основание да се запознаете с XRP.

Въпрос на време е да се разпадне съдебния процес срещу компанията Ripple. Делото бе повдигнато от недоволен търговец, който загуби 30% от стойността на инвестицията си. Това се дължи на спада на пазара, който преживявахме. Жалбоподателят твърди, че XRP е нерегистрирана ценна книга и иска компанията майка да заплати адвокатски хонорари, съдебните разноски и наказателните обезщетения.

А ето и втори случай, когато Федералните органи ви дават основание да сте с бичи настроения за XRP. Един от ръководителите на Ripple, Райън Загон, е избран да участва в комитет на Федералния резерв за по-бързи плащания.

Загон се присъединява към 16-членна комисия, която представлява многобройните заинтересовани страни на работната група. Текущият брой участници в работната група е 321. Управителният комитет ги представлява и предлага насоки как да реализират визията на американската платежна система, да е по-бърза, повсеместна, широкообхватна, безопасна, с висока степен на сигурност и ефективност до 2020 г.

Загон ще може да предложи опита си по въпроси, свързани с работата на Ripple с финансови институции, регулаторни органи и централни банки. Загон в момента е Ръководител на изследването на екипа за развитие на бизнеса. Той се закле да се възползва от глобалния опит на Ripple, тъй като работната група оценява начините за увеличаване на бързината, ефективността, достъпа и конкуренцията при плащанията в САЩ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Цената на Polkadot (DOT) расте след новината за Tether

Polkadot (DOT) може да потвърди дългосрочен бичи модел с пробив от краткосрочен низходящ клин.

септември 26, 2022 19:00 1 мин. четене

Интерпол издава червена бюлетина на основателя на Terra

Срещу основателя на фирмата зад криптовалутата LUNA – Terraform Labs – е издадена „червена бюлетина“ от Интерпол.

септември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Shiba Inu (SHIB): Етериум китовете със засилен интерес към BONE

Един от токените на екосистемата Шиба Ину, BONE в момента е доста модерен сред Етериум китовете, които го използват за смарт договори.

септември 26, 2022 15:54 1 мин. четене