НАЧАЛО Биткойн

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

Fantom

Подвизаващият се под псевдонима “Altcoin Sherpa” сподели в Twitter, че Fantom намира подкрепа на ключовото ценово ниво от около $0.44 и скоро може да се изстреля нагоре със 100%.

FTM: Честно казано, тази графика изглежда страхотно; ако видим едноседмично затваряне над това ниво, има шанс да се удвои.

Все още предстои да се определи дали това ще се случи, но еднодневната вече изглежда силна.

fantom crypto

Optimism и Aptos

Sherpa разгледа и два алткойна, чиито цени се повишиха чувствително наскоро – Aptos (APT) и Optimism (OPT).

Той каза, че Optimism – решение за мащабиране на Етериум – вероятно е достигнало върха на ралито си и скоро ще започне да се коригира.

Анализаторът определя ниво на съпротива на $2.19 и ниво на подкрепа на $1.876. OPT достигна исторически връх от около $2.47 наскоро, което е ръст от над 170% от началото на годината.

Според Sherpa протоколът Aptos ще се коригира след изключителен възход, но може да се изкачи още малко преди да се отдръпне.

Момчета, APT в крайна сметка ще бъде страхотен шорт, но не бързайте. Да се опитате да направите шорт на нещо подобно [в такъв момент] е като да скочите пред движещ се влак. Мисля, че изчакването за по-нисък връх е много по-добра идея (и по-безопасна).

След като откри годината на цена от $3.45, Aptos се покачи до $20.27 в сряда, което представлява увеличение от над 480%.

Към момента на писане на статита Aptos се движи около $17.8, а Optimism около $2.28.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: 60% от финансовите съветници са с бичи настроения


Биткойн

Според анализатора Биткойн вероятно ще достигне $25,000 през февруари, когато може или леко да се върне назад, преди да тества $30,000 през март, или да се коригира до $21,000.

BTC: Мисля, че това ще се развие по един от два начина; или ще достигнем $25,000 и ще започнем по-голям спад, или ще стигнем до $25,000, ще се отдръпнем и след това ще се покачим, за да тестваме $30,000. Независимо от това, аз търся $25,000 като крайна цел за този текущ подем; алткойните би трябвало да са добре дотогава.

bitcoin chart

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене