НАЧАЛО Други

Facebook и Instagram добавят нови NFT функции

октомври 1, 2022 20:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Facebook и Instagram добавят нови NFT функции

Meta обяви актуализация на функиите си за незаменяеми токени. Платформите Facebook и Instagram ще позволят на базираните в САЩ потребители да свързват своите портфейли и да споделят собствените си NFT с приятели и последователи.

Според официалното обявление, актуализацията също така ще позволи на потребителите на платформите да правят кръстосани публикации със своите дигитални активи. В допълнение, компанията обяви:

…в 100-те държави, в които дигиталните колекционерски предмети са достъпни в Instagram, вече има достъп до тази функция.

Meta засилва крипто играта си във Facebook и Instagram

Ръководената от Марк Зъкърбърг компания прави големи инвестиции в сектора на криптовалутите и мета пространството. Meta обяви своите NFT идеи за Facebook и Instagram още през май 2022 г.

По това време компанията похвали “невероятната възможност”, която блокчейн технологията предлага на издателите. Те могат да използват NFT и други инструменти, базирани на крипто, за да предоставят уникални преживявания, да се свързват с аудиторията си и да получават директен доход от работата си, без да е необходимо да използват трети страни.

През последните месеци компанията позволи на създателите в Instagram да споделят своите незаменяеми токени. Функциите изглеждат успешни и могат да се разглеждат като важно развитие, тъй като Meta ги разширява към други платформи.

Как да свържете крипто портфейл с Facebook и Instagram?

За да се свържат с платформите на социалните медии, където потребителят или създателят на съдържание държи своите NFT, хората трябва да проверят дали Facebook и Instagram поддържат техните портфейли. Платформите предлагат поддръжка за Етериум, Polygon и Flow към момента.

Също така е осигурена поддръжка за портфейли на трети страни, като Trust Wallet, Coinbase Wallet, Dapper Wallet и MetaMask. Последният е един от най-популярните, тъй като предлага на потребителите разширение за браузър, което им позволява лесно да се свързват с Facebook, Instagram и други платформи.

Meta поясни, че потребителите трябва да са влезли в профилите си, за да ги свържат. След като приключат тази стъпка, те могат да кликнат върху настройките, да изберат опцията за дигитално колекциониране в менюто и да изберат опцията за свързване.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Очаква се голямо движение за Биткойн (BTC) 


След това платофмите ще покажат екран, който ще поиска от потребителя допълнителна информация, като например паролата на портфейла. Накрая ще трябва да кликнат върху “Подпиши”, за да потвърдят достъпа до своите крипто портфейли, които могат да бъдар свързани само с 1 Facebook или Instagram акаунт.

Както се вижда по-долу, платформите на социалните медии ще показват допълнителна информация за незаменяемите токени, като например техните автори, описание и родния им блокчейн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.