НАЧАЛО Други

Facebook и Instagram добавят нови NFT функции

октомври 1, 2022 20:37 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Facebook и Instagram добавят нови NFT функции

Meta обяви актуализация на функиите си за незаменяеми токени. Платформите Facebook и Instagram ще позволят на базираните в САЩ потребители да свързват своите портфейли и да споделят собствените си NFT с приятели и последователи.

Според официалното обявление, актуализацията също така ще позволи на потребителите на платформите да правят кръстосани публикации със своите дигитални активи. В допълнение, компанията обяви:

…в 100-те държави, в които дигиталните колекционерски предмети са достъпни в Instagram, вече има достъп до тази функция.

Meta засилва крипто играта си във Facebook и Instagram

Ръководената от Марк Зъкърбърг компания прави големи инвестиции в сектора на криптовалутите и мета пространството. Meta обяви своите NFT идеи за Facebook и Instagram още през май 2022 г.

По това време компанията похвали „невероятната възможност“, която блокчейн технологията предлага на издателите. Те могат да използват NFT и други инструменти, базирани на крипто, за да предоставят уникални преживявания, да се свързват с аудиторията си и да получават директен доход от работата си, без да е необходимо да използват трети страни.

През последните месеци компанията позволи на създателите в Instagram да споделят своите незаменяеми токени. Функциите изглеждат успешни и могат да се разглеждат като важно развитие, тъй като Meta ги разширява към други платформи.

Как да свържете крипто портфейл с Facebook и Instagram?

За да се свържат с платформите на социалните медии, където потребителят или създателят на съдържание държи своите NFT, хората трябва да проверят дали Facebook и Instagram поддържат техните портфейли. Платформите предлагат поддръжка за Етериум, Polygon и Flow към момента.

Също така е осигурена поддръжка за портфейли на трети страни, като Trust Wallet, Coinbase Wallet, Dapper Wallet и MetaMask. Последният е един от най-популярните, тъй като предлага на потребителите разширение за браузър, което им позволява лесно да се свързват с Facebook, Instagram и други платформи.

Meta поясни, че потребителите трябва да са влезли в профилите си, за да ги свържат. След като приключат тази стъпка, те могат да кликнат върху настройките, да изберат опцията за дигитално колекциониране в менюто и да изберат опцията за свързване.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Очаква се голямо движение за Биткойн (BTC) 


След това платофмите ще покажат екран, който ще поиска от потребителя допълнителна информация, като например паролата на портфейла. Накрая ще трябва да кликнат върху „Подпиши“, за да потвърдят достъпа до своите крипто портфейли, които могат да бъдар свързани само с 1 Facebook или Instagram акаунт.

Както се вижда по-долу, платформите на социалните медии ще показват допълнителна информация за незаменяемите токени, като например техните автори, описание и родния им блокчейн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Binance събра $2 милиарда за спасителния фонд за индустрията

Binance се ангажира да предостави $2 милиарда на обявения наскоро спасителен фонд за крипто индустрията. 

ноември 26, 2022 12:51 1 мин. четене