НАЧАЛО Други

Езикът на криптовалутите и как да навлезете в света на дигиталните активи

октомври 19, 2022 13:59 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Езикът на криптовалутите и как да навлезете в света на дигиталните активи

С невероятните темпове на растеж на блокчейн и крипто пространството се поражда и нуждата от лесно смилаема информация, която да помогне на всеки лесно да навигира тези подривни сектори.

Все повече хора чуват за криптовалутите и блокчейн, но колко точно са запознати? Както всяка една технология, блокчейн има своите специфични механизми и особености, които в много от случаите са прекалено сложни за мнозина.

Влез в света на криптовалутите

С „Езикът на криптовалутите“ можете да се запознаете по-отблизо с криптовалутите като Биткойн, Етериум, Cardano, както и с технологията, която стои зад тях. По този начин ще имате възможност да навлезете подготвени във все по-релевантната крипто сфера чрез курса, който е предназначен да даде цялостна представа за този нов свят.

„Езикът на криптовалутите“ има за цел да помогне на всеки, който би искал да бъде част от децентрализираното финансово бъдеще и дигитализацията на света.

Инвестирането в даден актив, без да го разбирате е неразумно, а цялостната липса на знания е голям проблем – само когато вече имате стабилна основа от знания по темата, можете да започнете да се възползвате от наученото и да се възползвате от потенциала на Web3.

Курсът е първият на български език, който дава пълна представа за фундаментални за крипто сферата концепции. Предоставената информация ще ви даде по-задълбочен поглед върху пазарите, с който ще можете по-добре да предвидите развитието на индустрията и по-успешно да навигирате света на крипто инвестициите.

Наред с това ще откриете какво прави Биткойн и криптовалутите устойчиви и ще разберете как тази технология може да играе ключова роля в бъдещето.

Кой стои зад курса?

Божидар Балевски е създател на инвестиционния и финансов YouTube канал „Клубът на инвеститора.

 

Близо десет години той се занимава с инвестиции в сектора на акции и суровини. През 2017 г. Божидар преоткрива интереса си с криптовалутите и последните 5 години инвестира в сектора и прави задълбочени образователни материали по темата.

Божидар е възпитаник на една от най-престижните гимназии в България за икономика и финанси, а именно Национална Финансово-Стопанска гимназия в София. След това той учи финанси и експорт мениджмънт в „The Hague University of Applied Science“ в Холандия. Божидар e редовен лектор в Admiral Markets и гост преподавател в гимназията, която е завършил – НФСГ.

Чрез „Езикът на криптовалутите“ предприемчивият българин цели да даде шанс на всеки да придобие разбиране за крипто пространството и да се запознае отблизо с основните характеристики на новия клас активи.

Обхват на курса

„Езикът на криптовалутите“ обхваща множество различни сфери в света на блокчейн, като освен фундаментите, които ще научите, вие ще може да си изградите цялостна представа и лична преценка за крипто пространството.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Как се представя MicroStrategy в сравнение с традиционните активи?


Историята на блокчейн технологията, консенсусните механизми, етоса на децентрализацията, смарт договорите, NFT, децентрализираните финанси, Биткойн, Етериум – това са само част от сегментите, които се разглеждат в курса. 

Обучението през което ще преминете е разделено на 32 лекции като всяка една детайлно разглежда конкретна тема и дава примери, които ще са абсолютно достатъчни за всеки, който реши да разбере в дълбочина тази променяща света иновация.

Примерите, които ще видите в „Езикът на криптовалутите“ ще ви дадат начален тласък в навлизането в цялата екосистема на криптовалутите с цел да придобиете ясно разбиране за различните технологии в пространството.

ВСИЧКИ ЧИТАТЕЛИ НА CRYPTODNES ПОЛУЧАВАТ 20% ОТСТЪПКА ОТ КУРСА С ПРОМОКОД crypto20!

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Binance събра $2 милиарда за спасителния фонд за индустрията

Binance се ангажира да предостави $2 милиарда на обявения наскоро спасителен фонд за крипто индустрията. 

ноември 26, 2022 12:51 1 мин. четене