Home

Exodus стартира нова инициатива за безпроблемен Web3 достъп

10.07.2024 10:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Exodus стартира нова инициатива за безпроблемен Web3 достъп

Exodus, водещ доставчик на крипто портфейли, пуска нов продукт, насочен към опростяване на Web3 потребителското изживяване за начинаещите.

Наречено “Passkeys Wallet“, това нововъведение позволява на потребителите лесно да създадат криптиран и интегриран портфейл само с един клик.

Дейвид Райзинг, ръководител на продуктовия отдел на Exodus, подчерта в интервю за CoinDesk, че “Passkeys Wallet” елиминира необходимостта от сложни задачи като управление на 12-словни сийд фрази или отделно навигиране в различни блокчейн екосистеми.

Целта е да се предложи безпроблемно потребителско изживяване, подобно на популярните Web2 приложения като Instagram или Facebook. Потребителите могат да изследват различни dApps, без да се регистрират, да потвърждават имейл или да се притесняват за импорта на портфейли.

Портфейлът поддържа Етериум Виртуална Машина (EVM), Биткойн (BTC), Solana (SOL) и други блокчейни, осигурявайки съвместимост между различни dapps в рамките на един и същи интерфейс.

Exodus също така улеснява лесното финансиране чрез партньорства с платежни процесори, което прави достъпно за новите потребители да се ангажират с крипто приложения.

Разработчиците могат да интегрират Passkeys Wallet с помощта на няколко реда код, използвайки технологията Multi-Party Computation (MPC) за повишена сигурност. Exodus има за цел да си сътрудничи тясно с разработчиците и да споделя приходите от транзакциите във веригата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Техническият директор на Ripple разкри информация за ъпдейта на XRP Ledger

Главният технически директор на Ripple Дейвид Шварц наскоро изтъкна едно важно напомняне от RippleX за всички оператори на XRP Ledger възли: обновяването до най-новата версия на rippled е от решаващо значение за целостта на услугата.

19.07.2024 22:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Блокчейн е бъдещето на финансите според главния изпълнителен директор на Robinhood

В неотдавнашен доклад на Fortune главният изпълнителен директор на Robinhood Влад Тенев изрази убеждението си, че токенизацията представлява следващата еволюционна стъпка за финансовите услуги.

18.07.2024 8:30 1мин. четене

Uniswap обяви ново разширение за Google Chrome

Uniswap Labs официално пусна своето разширение за портфейл на Google Chrome след повече от шест месеца забавяне, през които над 793,000 потребители се включиха в списъка на чакащите.

18.07.2024 7:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.