Home

Крипто експерт очаква бум на DePINs, които ще привлекат милиарди

09.07.2024 6:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто експерт очаква бум на DePINs, които ще привлекат милиарди

Крипто експертът Мелтем Демирърс прогнозира, че в близко бъдеще децентрализираните мрежи за физическа инфраструктура (DePIN) ще генерират множество предприятия за милиарди долари.

В неотдавнашна публикация в социалните мрежи Демирърс изтъкна потенциала на DePIN, които използват блокчейн за децентрализиран контрол върху физическа инфраструктура като безжични мрежи и съхранение на данни.

Тя отбеляза, че успехът на Биткойн в създаването на огромна мрежа и стимулирането на значителни инвестиции в добивен хардуер може да послужи като DePIN модел.

Демирърс предвижда бъдеще, в което DePIN, като Render (RNDR), Filecoin (FIL), The Graph (GRT) и Akash Network (AKT), ще се разпространят, създавайки сериозни икономически възможности.

Тя също така смята, че макар ресурсните мрежи да се стандартизират, инструментите за повишаване на оперативната и финансовата ефективност ще имат по-голяма стойност в дългосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Блокчейн е бъдещето на финансите според главния изпълнителен директор на Robinhood

В неотдавнашен доклад на Fortune главният изпълнителен директор на Robinhood Влад Тенев изрази убеждението си, че токенизацията представлява следващата еволюционна стъпка за финансовите услуги.

18.07.2024 8:30 1мин. четене

Uniswap обяви ново разширение за Google Chrome

Uniswap Labs официално пусна своето разширение за портфейл на Google Chrome след повече от шест месеца забавяне, през които над 793,000 потребители се включиха в списъка на чакащите.

18.07.2024 7:30 1мин. четене

State Street обмисля въвеждането на стабилна монета

State Street Corporation, известна компания за финансови услуги, активно обмисля въвеждането на стабилна монета и депозитен токен като част от стратегията си за рационализиране на разплащанията с помощта на блокчейн технологията.

18.07.2024 7:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.