Home

Ето защо топ крипто борсите не добавят Toncoin за търговия

09.07.2024 9:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо топ крипто борсите не добавят Toncoin за търговия

Toncoin (TON) си изгради роля на важен играч в крипто пространството, като се позиционира сред най-добрите крипто активи.

Въпреки предимствата си, Toncoin е изправен пред значителни предизвикателства, свързани с листването му на големи борси като Binance и Coinbase. Тези пречки произтичат главно от регулаторните опасения, предизвикани от съдебните действия на Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) срещу Telegram през 2019 г.

Съдебното дело на SEC бе насочено към първичното публично предлагане (ICO) на Gram токените на Telegram, като се твърдеше, че токените са нерегистрирани ценни книжа.

Тази съдебна битка доведе до глобална забрана на Gram, което сериозно засегна проекта Telegram Open Network (TON), който по-късно се ребрандира на Toncoin (и сега Telegram няма нищо общо с Toncoin). Регулаторната несигурност, произтичаща от този епизод, продължава да възпира борсите да листват Toncoin, особено тези, които обслужват клиенти, базирани в САЩ.

Въпреки тези предизвикателства, Toncoin остава подкрепен от своята активна общност, която продължава да движи напред своята екосистема.

Блокчейн инфраструктурата на TON поддържа редица приложения извън търговията с криптовалути, включително гейминг, NFT пазари, DeFi и др. Тази мултифункционалност не само разширява полезността му, но и повишава привлекателността в рамките на по-широката дигитална икономика.

Въпреки регулаторните предизвикателства и ограничените борсови листвания, Toncoin продължава да прави нововъведения и да разширява случаите на употреба, поддържайки стабилно присъствие в развиващия се пейзаж на блокчейн технологията и дигиталните активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Хард форкът на Cardano наближава – какво следва за цената на ADA?

Cardano (ADA) може да види значителни ценови движения през следващия месец с предстоящия хард форк Chang.

19.07.2024 19:30 2мин. четене

XRP китовете правят големи движения на фона на волатилността на цените

Популярният алткойн XRP преживява сериозна активност от страна на китовете на фона на продължаващата волатилност на цените.

19.07.2024 18:30 1мин. четене

Този алткойн е на път да продължи бичия тренд след експлозивни печалби

Популярен крипто анализатор прогнозира продължаващ ръст за алткойн, който се повиши значително през изминалата година.

19.07.2024 16:30 1мин. четене

Крипто трейдър спечели милиони от меме монетата на Тръмп

Трейдър на криптовалути реализира огромна печалба от меме токен, посветен на Доналд Тръмп, чиято стойност нарасна неимоверно тази година.

19.07.2024 16:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.