Home

Binance делиства 4 алткойна от платформата си за търговия

08.07.2024 12:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance делиства 4 алткойна от платформата си за търговия

Топ крипто борсата Binance обяви, че ще спре поддръжката на четири алткойна, което доведе до значителен спад в пазарните им цени.

Четирите алткойна, които ще бъдат делистнати на 22 юли (06:00 българско време), са: BarnBridge (BOND), Dock (DOCK), Mdex (MDX) и Polkastar (POLS).

След съобщението DOCK спадна с близо 30%, MDX – с 23.65%, а при BOND и POLS загубите надхвърлиха 17%. Това изключване от списъка е част от редовния процес на преглед от борсата, който понякога включва добавяне на токени към мониторинг преди премахването им.

Търговията с двойки като BOND/BTC, BOND/USDT, DOCK/BTC, DOCK/USDT, MDX/USDT и POLS/USDT ще бъде спряна, а всички съществуващи търговски поръчки ще бъдат автоматично премахнати след делистването.

Освен това Binance актуализира различни услуги, за да премахне напълно тези алткойни, включително да ги отстрани от Simple Earn и Auto-Invest, да прекрати маржин търговията за тези токени и да ги извади от списъка на Binance Convert и Binance Pay според планираните дати.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.