НАЧАЛО Алткойни

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

декември 2, 2022 6:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

Той смята, че при поглед към седемдневната възвръщаемост на Биткойн и Етериум се вижда, че ETH се представя по-добре в това отношение.

BTC е нараснал с около 3.5% през последните седем дни, докато ETH е нараснал с около 8.8%. BTC обаче превъзхожда ETH както на 30-дневни, така и на годишни времеви рамки. 

Според данни, Биткойн се е понижил с 16.2% последните 30 дни и около 70% на годишна база, а ETH се е понижил с около 18% през последните 30 дни и с малко над 72% на годишна база.

След Сливането на Етериум експерти очакват, че актива ще надмине Биткойн поради новата дефлационна привлекателност на криптовалутата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: ЕЦБ: Биткойн е на път към ирелевантност


Освен това в средата на септември Етериум премина от доказателство за работа (POW) към доказателство за залог (POS), което намали потреблението на енергия с 99.95%. 

Друг окуражаващ знак за мрежата на ETH е увеличаването на броя на активните и големите ключови адреси, като броят на адресите на притежателите на от 100 до 100,000 ETH достигна 20-месечен връх. 

Това не означава, че Гохщайн не е бичи настроен по отношение на ценовото действие на BTC, прогнозирайки, че тя може да достигне $250,000 за токен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Riot Platforms са добили 12% повече BTC през януари спрямо предходния месец

Майнинг компанията Riot Platforms е произвела 740 BTC през януари, което е с 12.3% повече спрямо декември 2022 г. и с 62% повече спрямо предходната година, съобщиха от компанията в понеделник.

февруари 7, 2023 11:14 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър сподели предупреждение за цената

Ветеранът крипто трейдър Тоун Вейс твърди, че Биткойн (BTC) сега се бори да поддържа възхода си.

февруари 7, 2023 8:06 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене