НАЧАЛО Алткойни

Цена на Етериум: Ето какво доведе до настоящите позитивни настроения

декември 1, 2022 8:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цена на Етериум: Ето какво доведе до настоящите позитивни настроения

От Santiment съобщиха за нарастваща активност на големи ключови Етериум портфейли, което най-вероятно е довело до покачване на цената с над 5% през последните 24 часа. 

Анализаторите на Santiment смятат, че това може да е предвестник на много по-голям ценови скок, а към момента на писане на статията ETH се търгува на цена около $1,268.

Santiment съобщиха в Twitter, че броят на големите ключови портфейли във веригата на Етериум активно нараства, след като FTX подаде молба за обявяване в несъстоятелност. Реално количеството на портфейлите, притежаващи от 100 до 100,000 ETH, достигна 20-месечен връх.

За да допълни 20-месеченият връх на големите Етериум портфейли, Santiment разпространиха информацията, че най-вероятно именно това е тласнало втората по големина криптовалута нагоре с около 5% през последните 24 часа.

От Santiment също така отбелязаха, че последният път, когато адресите достигнаха това ниво, цената на ETH се покачи с над 30% в рамките на следващите три седмици.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цена на Dogecoin: Ето от какво зависи посоката на тренда


📈 #Ethereum‘s active addresses surged to its highest level in over 6 weeks yesterday, and that likely factored into today’s price growth. On October 15th, the last time addresses spiked at this level, the price of $ETH jumped +30% over the next 3 weeks. https://t.co/8LFsUn6Thz pic.twitter.com/hDekw9Em51

— Santiment (@santimentfeed) November 29, 2022

Дан Тапиеро, основателят и главен изпълнителен директор на 10T Holdings сподели мнението си за бъдещите движения на цената на актива.

Той e много бичи настроен към криптовалутата, тъй като ETH не достигна ново ценово дъно след скандала с FTX, което според него е най-негативната новина за криптопазара напоследък.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

май 31, 2023 19:00 4 мин. четене

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

май 31, 2023 18:59 3 мин. четене

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

май 31, 2023 18:50 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.