НАЧАЛО Алткойни

Цена на Етериум: Ето какво доведе до настоящите позитивни настроения

декември 1, 2022 8:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цена на Етериум: Ето какво доведе до настоящите позитивни настроения

От Santiment съобщиха за нарастваща активност на големи ключови Етериум портфейли, което най-вероятно е довело до покачване на цената с над 5% през последните 24 часа. 

Анализаторите на Santiment смятат, че това може да е предвестник на много по-голям ценови скок, а към момента на писане на статията ETH се търгува на цена около $1,268.

Santiment съобщиха в Twitter, че броят на големите ключови портфейли във веригата на Етериум активно нараства, след като FTX подаде молба за обявяване в несъстоятелност. Реално количеството на портфейлите, притежаващи от 100 до 100,000 ETH, достигна 20-месечен връх.

За да допълни 20-месеченият връх на големите Етериум портфейли, Santiment разпространиха информацията, че най-вероятно именно това е тласнало втората по големина криптовалута нагоре с около 5% през последните 24 часа.

От Santiment също така отбелязаха, че последният път, когато адресите достигнаха това ниво, цената на ETH се покачи с над 30% в рамките на следващите три седмици.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цена на Dogecoin: Ето от какво зависи посоката на тренда


📈 #Ethereum‘s active addresses surged to its highest level in over 6 weeks yesterday, and that likely factored into today’s price growth. On October 15th, the last time addresses spiked at this level, the price of $ETH jumped +30% over the next 3 weeks. https://t.co/8LFsUn6Thz pic.twitter.com/hDekw9Em51

— Santiment (@santimentfeed) November 29, 2022

Дан Тапиеро, основателят и главен изпълнителен директор на 10T Holdings сподели мнението си за бъдещите движения на цената на актива.

Той e много бичи настроен към криптовалутата, тъй като ETH не достигна ново ценово дъно след скандала с FTX, което според него е най-негативната новина за криптопазара напоследък.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене