НАЧАЛО Алткойни

Цена на Етериум: Ето какво доведе до настоящите позитивни настроения

01.12.2022 8:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цена на Етериум: Ето какво доведе до настоящите позитивни настроения

От Santiment съобщиха за нарастваща активност на големи ключови Етериум портфейли, което най-вероятно е довело до покачване на цената с над 5% през последните 24 часа. 

Анализаторите на Santiment смятат, че това може да е предвестник на много по-голям ценови скок, а към момента на писане на статията ETH се търгува на цена около $1,268.

Santiment съобщиха в Twitter, че броят на големите ключови портфейли във веригата на Етериум активно нараства, след като FTX подаде молба за обявяване в несъстоятелност. Реално количеството на портфейлите, притежаващи от 100 до 100,000 ETH, достигна 20-месечен връх.

За да допълни 20-месеченият връх на големите Етериум портфейли, Santiment разпространиха информацията, че най-вероятно именно това е тласнало втората по големина криптовалута нагоре с около 5% през последните 24 часа.

От Santiment също така отбелязаха, че последният път, когато адресите достигнаха това ниво, цената на ETH се покачи с над 30% в рамките на следващите три седмици.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цена на Dogecoin: Ето от какво зависи посоката на тренда


📈 #Ethereum‘s active addresses surged to its highest level in over 6 weeks yesterday, and that likely factored into today’s price growth. On October 15th, the last time addresses spiked at this level, the price of $ETH jumped +30% over the next 3 weeks. https://t.co/8LFsUn6Thz pic.twitter.com/hDekw9Em51

— Santiment (@santimentfeed) November 29, 2022

Дан Тапиеро, основателят и главен изпълнителен директор на 10T Holdings сподели мнението си за бъдещите движения на цената на актива.

Той e много бичи настроен към криптовалутата, тъй като ETH не достигна ново ценово дъно след скандала с FTX, което според него е най-негативната новина за криптопазара напоследък.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Нова бомбастична прогноза за цената на Етериум

Според Марк Юско, главен изпълнителен директор и основател на Morgan Creek Capital, има потенциал Етериум (ETH) да достигне петцифрена цена.

25.02.2024 11:00 1 мин. четене

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.