НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ето защо Algorand може да види значителна активност

ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо Algorand може да види значителна активност

Едно събитие може да създаде значителна активност в мрежата на Algorand.

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.


Фирмата за рисков капитал Borderless Capital стартира фонд на стойност $500 милиона в подкрепа на проекти, градящи на блокчейна Algorand.


Според съобщение на базираната в Маями компания от 30-ти ноември, Borderless ALGO Fund II ще има за цел да подкрепи дигитални активи, захранващи "следващото поколение" децентрализирани приложения (DApps) на Algorand.Фирмата подчерта по-специално проекти за незаменими токени (NFT) и децентрализирано финансиране (DeFi), като отбеляза, че търси да ускори растежа на финансирането в DeFi екосистемата на Algorand.


Ходът на Borderless идва през същата седмица, когато бившият изпълнителен директор на Citi Мат Джанг представи Hivemind Capital Partners на 29-ти ноември, стратегически фонд на стойност $1.5 милиарда, фокусиран върху обещаващи крипто игри като инфраструктурни проекти, виртуални светове и програмируеми пари. Като част от съобщението беше разкрито също, че първият технологичен партньор на Hivemind е Algorand.


Algorand е децентрализиран блокчейн с отворен код, който стартира в средата на 2019 г. от компютърния учен Силвио Микали. Блокчейнът е проектиран за скорост, сигурност и стабилност и е рекламиран като конкурент на Етериум на фона на нарастващия растеж на ALGO през 2021 г.


"Algorand е най-ефективният блокчейн софтуер от следващо поколение на пазара в момента и това е следващата граница за инвестиционни възможности...", каза Арул Муруган, основателят управляващ партньор в Borderless Capital.


Не Пропускай: Може да предстои значително събитие за Етериум

Новият фонд от $500 милиона добавя към $400 милиона фокусирани върху Alogrand, които Borderless Capital вече управлява. По-рано този месец фирмата затвори фонд от $10 милиона, фокусиран върху PlanetWatch, децентрализирана мрежа за мониторинг на качеството на въздуха, изградена на Algorand.


Според данни на DeFi Llama, Algorand в момента е класиран като тридесет и шестият по големина блокчейн по отношение на общата заключена стойност (TVL) в DeFi с $97.4 милиона. Най-добрият проект в мрежата е Yieldly (YLDY), който предлага набор от приложения DeFi и има общ TVL от $68.4 милиона.


CoinMarketCap показва, че цената на ALGO е нараснала с около 460% през последните 12 месеца до текущата си цена от $1.95. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света