НАЧАЛО Други

Ето коя е първата борса разкрила крипто резервите си

ноември 17, 2022 12:38 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето коя е първата борса разкрила крипто резервите си

Eдна от петте напълно лицензирани крипто борси в Южна Корея, обяви, че ще разкрие пълния си списък с крипто резерви превръщайки се в първата местна крипто компания, която да го направи.

Посетителите на крипто борсата Korbit ще могат да видят на уебсайта на компанията количеството токени, които платформата притежава и размера на клиентските депозити от определена криптовалута. 

В момента Korbit притежава 6,884.6 Биткойна (BTC), а потребителите са депозирали 6,849.8 BTC. Това значи, че Korbit притежава резерви от BTC, които се равняват на 100.5% от депозитите на потребителите.

Крипто борсата също така ще публикува списъка с адресите на портфейлите, притежаващи Биткойн, Етериум (ETH) и XRP, което ще позволи на потребителите да проверят историята на транзакциите си в борсата. 

Според информацията в момента Korbit съставя списъка с адресите на портфейлите на останалите криптоактиви, а доказателствата за резервите на Korbit ще се актуализират ежедневно.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Ще стигнем $149,000 около следващия халвинг – Pantera Capital


От компанията също така заявиха на уебсайта си, че депозитите на клиентите се съхраняват отделно от оперативните средства в Shinhan Bank (партньор на Korbit), предоставяйки на потребителите сметки за депозити и тегления с реални имена според местните разпоредби за борба с прането на пари.

Upbit, Bithumb, Coinone, Gopax и Korbit – са единствените борси в Южна Корея, които могат да обслужват транзакции от фиатни валути в крипто. Въпреки че всичките борси разкриват крипто притежанията си всяко тримесечие с външен одит, доклади подчертават подозренията, че борсите държат това количество криптоактиви само по време на одитите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Закупилите NFT на Porsche могат да ги върнат в срок от 14 дни

Porsche създаде прецедент в сферата на NFT с включването на 14-дневен срок за връщане в условията на дебютната си колекция.

януари 28, 2023 11:00 2 мин. четене

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене