Home

Ето коя е първата борса разкрила крипто резервите си

17.11.2022 12:38 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето коя е първата борса разкрила крипто резервите си

Eдна от петте напълно лицензирани крипто борси в Южна Корея, обяви, че ще разкрие пълния си списък с крипто резерви превръщайки се в първата местна крипто компания, която да го направи.

Посетителите на крипто борсата Korbit ще могат да видят на уебсайта на компанията количеството токени, които платформата притежава и размера на клиентските депозити от определена криптовалута. 

В момента Korbit притежава 6,884.6 Биткойна (BTC), а потребителите са депозирали 6,849.8 BTC. Това значи, че Korbit притежава резерви от BTC, които се равняват на 100.5% от депозитите на потребителите.

Крипто борсата също така ще публикува списъка с адресите на портфейлите, притежаващи Биткойн, Етериум (ETH) и XRP, което ще позволи на потребителите да проверят историята на транзакциите си в борсата. 

Според информацията в момента Korbit съставя списъка с адресите на портфейлите на останалите криптоактиви, а доказателствата за резервите на Korbit ще се актуализират ежедневно.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Ще стигнем $149,000 около следващия халвинг – Pantera Capital


От компанията също така заявиха на уебсайта си, че депозитите на клиентите се съхраняват отделно от оперативните средства в Shinhan Bank (партньор на Korbit), предоставяйки на потребителите сметки за депозити и тегления с реални имена според местните разпоредби за борба с прането на пари.

Upbit, Bithumb, Coinone, Gopax и Korbit – са единствените борси в Южна Корея, които могат да обслужват транзакции от фиатни валути в крипто. Въпреки че всичките борси разкриват крипто притежанията си всяко тримесечие с външен одит, доклади подчертават подозренията, че борсите държат това количество криптоактиви само по време на одитите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Виталик Бутерин съветва да не се подкрепя единствено крипто политиката

В неотдавнашна статия съоснователят на Етериум Виталик Бутерин предупреди, че не бива да се гласува само въз основа на позицията на кандидатите в подкрепа на криптовалутите.

18.07.2024 10:30 1мин. четене

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

Великобритания планира да регулира съвременните AI модели

Новото правителство на Обединеното кралство очерта плановете си за регулиране на усъвършенстваните модели на изкуствен интелект, с което се отклони от предишните политики, както бе подчертано в неотдавнашната реч на крал Чарлз относно законодателната програма, включваща над 35 законопроекта.

18.07.2024 9:30 2мин. четене

Uniswap обяви ново разширение за Google Chrome

Uniswap Labs официално пусна своето разширение за портфейл на Google Chrome след повече от шест месеца забавяне, през които над 793,000 потребители се включиха в списъка на чакащите.

18.07.2024 7:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.