НАЧАЛО Други

Ето коя е първата борса разкрила крипто резервите си

ноември 17, 2022 12:38 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето коя е първата борса разкрила крипто резервите си

Eдна от петте напълно лицензирани крипто борси в Южна Корея, обяви, че ще разкрие пълния си списък с крипто резерви превръщайки се в първата местна крипто компания, която да го направи.

Посетителите на крипто борсата Korbit ще могат да видят на уебсайта на компанията количеството токени, които платформата притежава и размера на клиентските депозити от определена криптовалута. 

В момента Korbit притежава 6,884.6 Биткойна (BTC), а потребителите са депозирали 6,849.8 BTC. Това значи, че Korbit притежава резерви от BTC, които се равняват на 100.5% от депозитите на потребителите.

Крипто борсата също така ще публикува списъка с адресите на портфейлите, притежаващи Биткойн, Етериум (ETH) и XRP, което ще позволи на потребителите да проверят историята на транзакциите си в борсата. 

Според информацията в момента Korbit съставя списъка с адресите на портфейлите на останалите криптоактиви, а доказателствата за резервите на Korbit ще се актуализират ежедневно.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Ще стигнем $149,000 около следващия халвинг – Pantera Capital


От компанията също така заявиха на уебсайта си, че депозитите на клиентите се съхраняват отделно от оперативните средства в Shinhan Bank (партньор на Korbit), предоставяйки на потребителите сметки за депозити и тегления с реални имена според местните разпоредби за борба с прането на пари.

Upbit, Bithumb, Coinone, Gopax и Korbit – са единствените борси в Южна Корея, които могат да обслужват транзакции от фиатни валути в крипто. Въпреки че всичките борси разкриват крипто притежанията си всяко тримесечие с външен одит, доклади подчертават подозренията, че борсите държат това количество криптоактиви само по време на одитите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Kraken стартира нова услуга за търговия с акции

Съобщава се, че през 2024 г. борсата за криптовалути Kraken ще представи нова услуга за търговия с акции.

септември 28, 2023 13:00 2 мин. четене

Големият проблем, пред който е изправен фондовия пазар

На Уолстрийт се очаква намаляване на прогнозите за корпоративните печалби, което от своя страна може да се отрази на пазара на акции.

септември 28, 2023 11:00 2 мин. четене

Най-голямата заплаха за световната икономика според JPMorgan

В неотдавнашно интервю Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan Chase, изрази загриженост относно готовността на световната икономика за потенциален сценарий на повишаване на основните лихвени проценти на Федералния резерв до 7%.

септември 28, 2023 10:00 2 мин. четене

Илон Мъск и глобалното влияние на един от най-ценните кадри на САЩ

Много бизнес лидери изживяват целия си живот, без да участват в международни инциденти. Илон Мъск обаче се оказа в центъра на два такива инцидента само за този месец.

септември 28, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.