НАЧАЛО Алткойни

Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

октомври 2, 2022 16:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

EthereumPoW (ETHW), proof-of-work разклонение на Етериум (ETH) мрежата, обявява своя първи по рода си списък с екосистеми.

EthereumPoW (ETHW), първото и най-популярно разклонение за доказателство за работа(PoW) на Етериум (ETH) след Сливането  подготви първия си списък с екосистеми през изминалата седмица.

Според официално изявление на EthereumPoW, първият им списък с екосистеми най-накрая е готов и публикуван за широката общественост.

ETHW започнаха да агрегират този списък преди една седмица. Всеки Web3 проект, който се интересува от изграждане на proof-of-work разклонение беше поканен да кандидатства за включване в списъка.

От форка на Етериум споделиха виртуална таблица с осем категории децентрализирани приложения (dApps), включително DEX, мостове, протоколи за кредитиране, портфейли, инфраструктурни услуги, NFT пазари, стартови площадки и т.н.

Изглежда, че списъкът включва както стартъпи в ранен етап, така и ветерани в областта на крипто продуктите, които са решили да добавят поддръжка за ETHW към своя инструментариум.

Например, към този списък са добавени крипто портфейлите KyberSwap DEX,MetaMask и Guarda и тракерът DefiLlama.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Solana (SOL) претърпя прекъсване за над 2 часа


Представителите на EthereumPoW подчертаха, че този списък е изцяло воден от общността, така че включването в него не означава одобрение или препоръка от страна на ключовите фигури на ETHW.

Към момента на публикуване в списъка са включени 35 проекта, като екипът на ETHW очаква още продукти да подадат информация за включване в списъка.

EthereumPoW започна да функционира като независима инициатива на миньорите на Етериум, които решиха да не прехвърлят хашрейтa си към други подобни монети като Етериум Classic (ETC) и Ravencoin (RVN).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват

Блокчейн тракерът Whale Alert отбеляза няколко блокчейн транзакции, които сочат, че голям инвеститор мести милиони долари в XRP.

декември 2, 2022 8:22 1 мин. четене

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Твърде късно ли е да си купите Shiba Inu?

Твърде късно ли е да купите Shiba Inu? Тази статия ще се опита да даде отговор на този въпрос.

декември 1, 2022 16:19 1 мин. четене

Цена на Solana: Панически разпродажби или краят на криптовалутата?

Цената на Solana беше една от най-засегнатите от срива на крипто борсата FTX. Пазарната стойност на токена изпита внезапен спад от $37.2 до $13 в началото на ноември. След този спад актива се търгуваше в диапазон, разкривайки бичи модел.

декември 1, 2022 13:24 1 мин. четене