НАЧАЛО Алткойни

Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

02.10.2022 16:08 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

EthereumPoW (ETHW), proof-of-work разклонение на Етериум (ETH) мрежата, обявява своя първи по рода си списък с екосистеми.

EthereumPoW (ETHW), първото и най-популярно разклонение за доказателство за работа(PoW) на Етериум (ETH) след Сливането  подготви първия си списък с екосистеми през изминалата седмица.

Според официално изявление на EthereumPoW, първият им списък с екосистеми най-накрая е готов и публикуван за широката общественост.

ETHW започнаха да агрегират този списък преди една седмица. Всеки Web3 проект, който се интересува от изграждане на proof-of-work разклонение беше поканен да кандидатства за включване в списъка.

От форка на Етериум споделиха виртуална таблица с осем категории децентрализирани приложения (dApps), включително DEX, мостове, протоколи за кредитиране, портфейли, инфраструктурни услуги, NFT пазари, стартови площадки и т.н.

Изглежда, че списъкът включва както стартъпи в ранен етап, така и ветерани в областта на крипто продуктите, които са решили да добавят поддръжка за ETHW към своя инструментариум.

Например, към този списък са добавени крипто портфейлите KyberSwap DEX,MetaMask и Guarda и тракерът DefiLlama.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Solana (SOL) претърпя прекъсване за над 2 часа


Представителите на EthereumPoW подчертаха, че този списък е изцяло воден от общността, така че включването в него не означава одобрение или препоръка от страна на ключовите фигури на ETHW.

Към момента на публикуване в списъка са включени 35 проекта, като екипът на ETHW очаква още продукти да подадат информация за включване в списъка.

EthereumPoW започна да функционира като независима инициатива на миньорите на Етериум, които решиха да не прехвърлят хашрейтa си към други подобни монети като Етериум Classic (ETC) и Ravencoin (RVN).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалута продължава да върви надолу, след като наскоро достигна историческо дъно

Меме криптовалутата Degen (DEGEN) отбеляза забележителен спад в цената, след като между 18 и 19 юни показа признаци на възстановяване.

21.06.2024 20:45 1 мин. четене

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.