НАЧАЛО Алткойни

Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

октомври 2, 2022 16:08 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

EthereumPoW (ETHW), proof-of-work разклонение на Етериум (ETH) мрежата, обявява своя първи по рода си списък с екосистеми.

EthereumPoW (ETHW), първото и най-популярно разклонение за доказателство за работа(PoW) на Етериум (ETH) след Сливането  подготви първия си списък с екосистеми през изминалата седмица.

Според официално изявление на EthereumPoW, първият им списък с екосистеми най-накрая е готов и публикуван за широката общественост.

ETHW започнаха да агрегират този списък преди една седмица. Всеки Web3 проект, който се интересува от изграждане на proof-of-work разклонение беше поканен да кандидатства за включване в списъка.

От форка на Етериум споделиха виртуална таблица с осем категории децентрализирани приложения (dApps), включително DEX, мостове, протоколи за кредитиране, портфейли, инфраструктурни услуги, NFT пазари, стартови площадки и т.н.

Изглежда, че списъкът включва както стартъпи в ранен етап, така и ветерани в областта на крипто продуктите, които са решили да добавят поддръжка за ETHW към своя инструментариум.

Например, към този списък са добавени крипто портфейлите KyberSwap DEX,MetaMask и Guarda и тракерът DefiLlama.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Solana (SOL) претърпя прекъсване за над 2 часа


Представителите на EthereumPoW подчертаха, че този списък е изцяло воден от общността, така че включването в него не означава одобрение или препоръка от страна на ключовите фигури на ETHW.

Към момента на публикуване в списъка са включени 35 проекта, като екипът на ETHW очаква още продукти да подадат информация за включване в списъка.

EthereumPoW започна да функционира като независима инициатива на миньорите на Етериум, които решиха да не прехвърлят хашрейтa си към други подобни монети като Етериум Classic (ETC) и Ravencoin (RVN).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

юни 1, 2023 9:33 4 мин. четене

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

юни 1, 2023 9:30 3 мин. четене

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

юни 1, 2023 9:20 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.