НАЧАЛО Блокчейн

Ето кой е новия най-голям гейминг проект в крипто пространството

09.06.2024 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кой е новия най-голям гейминг проект в крипто пространството

Според анализаторската платформа Santiment блокчейнът MultiversX (EGLD) е изпреварил базираната на Етериум платформа за виртуална реалност Decentraland (MANA) и се е превърнал в най-големия проект за крипто игри по отношение на активността на разработчиците.

Данните на Santiment разкриват, че MultiversX е регистрирала 236.93 забележителни събития в GitHub, което е значително повече от 150.4 събития на Decentraland. След тези проекти на трето място се нарежда решението за мащабиране от втори слой на незаменяеми токени (NFT) Immutable X (IMX) със 77.4 събития в GitHub, а на четвърто – страничната верига на Етериум Skale Network (SKL) с 42.6 събития.

Платформата подчерта, че тяхната методология за отчитане на събитията в GitHub изключва рутинните актуализации, като за точността се разчита на „по-добра методология“ и „процес на обратно тестване“. Те предполагат, че високата активност на разработчиците е положителен знак, който сочи, че разработчиците са ангажирани с успеха на проекта и намалява вероятността той да е измама.

MultiversX, известна преди като Elrond, е децентрализирана блокчейн мрежа с доказателство за залог с над 3,000 възела. Тя има за цел да подпомага разработчиците в изграждането на приложения от следващо поколение. Въпреки постиженията си в областта на развитието, родният токен на проекта, EGLD, към момента на писане на статията се търгува на цена от $34.80. Това е 89-ият крипто актив по пазарна капитализация, като през последните 24 часа е спаднал с над 2%, а през последния месец – с над 12%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Solana е macOS на блокчейните според доклад на Pantera Capital

Според доклад на Pantera Capital над 60% от увеличения обем на децентрализираните борси (DEX) през май е бил на блокчейна Solana.

21.06.2024 6:00 2 мин. четене

Прогресът на крипто през последните години в очите на основателя на Етериум

Бутерин наскоро направи някои коментари по отношение на еволюцията на криптовалутите от 2018-2019 г. досега.

20.06.2024 21:30 1 мин. четене

Интересът към NFT се завръща – Етериум отново е лидер в класациите

Първоначално през 2024 г. крипто инвеститорите не проявиха голям интерес към NFT, но това се промени през последните седмици.

18.06.2024 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.