НАЧАЛО Алткойни

Shiba Inu (SHIB): Етериум китовете със засилен интерес към BONE

септември 26, 2022 15:54 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu (SHIB): Етериум китовете със засилен интерес към BONE

Един от токените на екосистемата Шиба Ину, BONE в момента е доста модерен сред Етериум китовете, които го използват за смарт договори.

Според данни от Whale Stats, BONE е най-използваният смарт договор сред най-големите 1,000 Етериум (ETH) кита. Този интерес може да бъде свързан с внезапното покачване на стойността на токена през последната седмица.

BONE е един от трите основни токена в екосистемата на Шиба Ину (SHIB). Общото му предлагане от $250 милиона служи като управленски токен за екосистемата на Шиба Ину.

В обращение обаче ще бъдат пуснати само 230 милиона от токените, тъй като общността на Шиба Ину гласува за ограничаване на добива на BONE до 230 милиона изсечени токена. Това решение беше взето, за да се запазят останалите 20 милиона за валидаторите на Shibarium.

Интересите на общността изстрелват стойността на BONE нагоре

В момента токена се търгува за $1.38, след като се повиши с около 20% през последната седмица. Това вероятно се дължи на неотдавнашното му листване на няколко борси, като например Switchere, BlueBit, FCF Pay и MEXC.

Dextools също листва токена, който в момента е на първо място по популярност сред криптовалутите в платформата, тъй като се търгува срещу „Wrapped“ Етериум.

Вероятно и други платформи ще предоставят опцията за търговия с BONE с времето, тъй като интересът към него продължава да расте.

Притежателите на SHIB се увеличават въпреки спадането на стойността

Междувременно Шиба Ину продължава да изпитва спад в стойността си, тъй като пазарните условия натежават силно върху цената ѝ. През последните 24 часа тя се е понижила с 5,6%, а през последните две седмици – с над 15%.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво може да сложи края на крипто зимата, според Чарлз Хоскинсън


Въпреки това токенът все още е най-притежаваната криптовалута сред Етериум крипто китовете, тъй като броят на притежателите на Шиба Ину непрекъснато нараства въпреки спада на пазара.

Броят на портфейлите, които държат SHIB, е нараснал със 110,00 през септември и с 35,302 през последните 7 дни според Crypteye.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

Алгоритъм, който отчита изключително представяне, показва предпочитания към Етериум (ETH) и три други цифрови актива с голяма капитализация в условията на несигурна търговия.

ноември 26, 2022 22:03 1 мин. четене

Dogecoin (DOGE): Повечето инвеститори са на печалба

Фирмата за криптоанализ IntoTheBlock установи, че по-голямата част от инвестиралите в Dogecoin (DOGE) са на печалба.

ноември 26, 2022 19:43 1 мин. четене

Cardano (ADA): Броят на новите адреси продължава да расте

Броят на портфейлите в мрежата на Cardano (ADA) е нараснал с над 100,000 досега през последния месец след срива на FTX.

ноември 26, 2022 18:53 1 мин. четене

Цената на XRP завършва седмицата с близо 17% скок

Услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert сподели, че през последните петнадесет часа най-активните китове са прехвърлили близо 400 милиона XRP, както между неизвестни адреси, така и от борси.

ноември 26, 2022 16:00 1 мин. четене