НАЧАЛО Други

Ето кога е най-доброто време да забогатеете – Робърт Кийосаки

03.05.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога е най-доброто време да забогатеете – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, известен с книгата си "Богат татко, беден татко", наскоро сподели подхода си за преодоляване на продължаващите сътресения на Биткойн (BTC) пазара, като наблегна на възможностите за натрупване на богатство в условията на спад.

В неотдавнашна публикация в социалните медии Кийосаки призна настъпването на значителен пазарен спад, но също така подчерта и положителната страна, като предположи, че подобни периоди предоставят уникални шансове за финансов растеж.

Той предупреди относно обезценяването на фиатните валути и насърчи аудиторията си да възприеме срива като ключов момент във финансовия си път.

Кийосаки посъветва да не се разчита на традиционните методи за спестяване, като вместо това се застъпи за инвестиции в активи като злато, сребро и Биткойн, които в миналото са повишавали стойността си, особено по време на пазарни спадове.

Освен това той представи набор от правила, които трябва да се спазват по време на такива кризи, включително избягване на импулсивни инвестиционни решения, търсене на надеждни източници на информация, проучване на предприемачески възможности, намиране на подходящи ментори и фокусиране върху активи със стабилна или нарастваща стойност като например злато, сребро и Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Отношенията на Венецуела със съюза са “изключителни”

Президентът на Венецуела Николас Мадуро определи отношенията на страната си с членките на БРИКС и БРИКС+ като “изключителни”.

30.05.2024 7:00 1 мин. четене

Биткойн може да скочи до $1 милион в бъдеще заради този фактор

Въпреки че Биткойн (BTC) започна да консолидира скорошните си печалби, давайки стимул на редица активи на крипто пазара, зашеметяващата цена от $1 милион изглежда почти неизбежна имайки предвид 1 ключов фактор.

30.05.2024 6:30 2 мин. четене

Ръст на инфлацията в три германски провинции – какво означава това

Инфлацията в три германски провинции се повиши през май, което свидетелства за потенциално леко увеличение на националната инфлация в най-голямата европейска икономика, въпреки спада в една от провинциите.

30.05.2024 6:00 1 мин. четене

Все повече американци се насочват към крипто според проучване на Grayscale

Проучване, проведено от Grayscale и The Harris Poll, разкрива, че все повече американци се обръщат към криптовалутите.

29.05.2024 23:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.