НАЧАЛО Други

Ето кога излиза филмът за Coinbase

октомври 5, 2022 20:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога излиза филмът за Coinbase

Coinbase работи в тясно сътрудничество с режисьора Грег Кохс, носител на наградата "Еми", за да сподели вътрешната история зад изграждането на първата публично търгувана борса за криптовалути.

Главният изпълнителен директор на Coinbase, Брайън Армстронг сподели трейлъра на COIN на 4 октомври, като добави, че документалният филм е създаден, за да покаже добрите, лошите и грозните страни на изграждането на технологичен стартъп.

Армстронг, който за първи път прочита бялата книга на Биткойн през 2010 г., разсъждава върху идеята да направи криптовалутата лесна за използване. На 20 юни 2012 г. той прави крачка напред, за да изгради по-добра финансова система, като стартира Coinbase.

Седем години по-късно, на 14 април 2021 г., Coinbase става първата борса за криптовалути, която става публично търгуема на борсата Nasdaq, след като достига оценка от $100 милиарда.

Според Армстронг документалният филм COIN ще сподели неговото пътешествие и ще разкрие какво е необходимо, за да се изгради технологичен стартъп. В него ще бъдат представени и трудолюбиви хора, които работят за изграждането на по-справедлива, свободна и глобална финансова система.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Корелацията на Биткойн със златото достигна 1-годишен връх


Споделяйки своята история, Армстронг възнамерява да вдъхнови повече хора да използват силата на технологиите, за да създават компании, които могат да решават реални проблеми в света.

В документалния филм COIN участват и лидери от индустрията, сред които Виталик Бутерин и Майкъл Сейлор.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на блокчейн протокол изчезва безследно

На 31 май екипът на мултиверижния протокол Multichain направи съобщение, в което заяви, че среща трудности да се свърже със своя главен изпълнителен директор, който е идентифициран само като “Zhaojun”.

юни 1, 2023 9:00 2 мин. четене

Google Bard: Бъдещ ценови потенциал на XRP

Едно от последните постижения в тази област е Google Bard, който вече се използва за генериране на прогнози за движението на цените на различни криптовалути.

юни 1, 2023 7:00 2 мин. четене

Банката на Брикс емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана

Новата банка за развитие (NDB), създадена от страните от БРИКС, успешно емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана ($1.2 милиарда) на китайския междубанков пазар на облигации.

юни 1, 2023 6:00 2 мин. четене

Binance предполагаемо в процес на съкращения

Множество източници са потвърдили пред WuBlockchain, че една от най-големите крипто борси в света, Binance, е започнала съкращения на персонала, въпреки че точният процент на съкращенията остава неясен.

май 31, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.