НАЧАЛО Други

Ето кога излиза филмът за Coinbase

октомври 5, 2022 20:14 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога излиза филмът за Coinbase

Coinbase работи в тясно сътрудничество с режисьора Грег Кохс, носител на наградата "Еми", за да сподели вътрешната история зад изграждането на първата публично търгувана борса за криптовалути.

Главният изпълнителен директор на Coinbase, Брайън Армстронг сподели трейлъра на COIN на 4 октомври, като добави, че документалният филм е създаден, за да покаже добрите, лошите и грозните страни на изграждането на технологичен стартъп.

Армстронг, който за първи път прочита бялата книга на Биткойн през 2010 г., разсъждава върху идеята да направи криптовалутата лесна за използване. На 20 юни 2012 г. той прави крачка напред, за да изгради по-добра финансова система, като стартира Coinbase.

Седем години по-късно, на 14 април 2021 г., Coinbase става първата борса за криптовалути, която става публично търгуема на борсата Nasdaq, след като достига оценка от $100 милиарда.

Според Армстронг документалният филм COIN ще сподели неговото пътешествие и ще разкрие какво е необходимо, за да се изгради технологичен стартъп. В него ще бъдат представени и трудолюбиви хора, които работят за изграждането на по-справедлива, свободна и глобална финансова система.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Корелацията на Биткойн със златото достигна 1-годишен връх


Споделяйки своята история, Армстронг възнамерява да вдъхнови повече хора да използват силата на технологиите, за да създават компании, които могат да решават реални проблеми в света.

В документалния филм COIN участват и лидери от индустрията, сред които Виталик Бутерин и Майкъл Сейлор.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Binance събра $2 милиарда за спасителния фонд за индустрията

Binance се ангажира да предостави $2 милиарда на обявения наскоро спасителен фонд за крипто индустрията. 

ноември 26, 2022 12:51 1 мин. четене