Home

Ето кога излиза филмът за Coinbase

05.10.2022 20:14 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога излиза филмът за Coinbase

Coinbase работи в тясно сътрудничество с режисьора Грег Кохс, носител на наградата "Еми", за да сподели вътрешната история зад изграждането на първата публично търгувана борса за криптовалути.

Главният изпълнителен директор на Coinbase, Брайън Армстронг сподели трейлъра на COIN на 4 октомври, като добави, че документалният филм е създаден, за да покаже добрите, лошите и грозните страни на изграждането на технологичен стартъп.

Армстронг, който за първи път прочита бялата книга на Биткойн през 2010 г., разсъждава върху идеята да направи криптовалутата лесна за използване. На 20 юни 2012 г. той прави крачка напред, за да изгради по-добра финансова система, като стартира Coinbase.

Седем години по-късно, на 14 април 2021 г., Coinbase става първата борса за криптовалути, която става публично търгуема на борсата Nasdaq, след като достига оценка от $100 милиарда.

Според Армстронг документалният филм COIN ще сподели неговото пътешествие и ще разкрие какво е необходимо, за да се изгради технологичен стартъп. В него ще бъдат представени и трудолюбиви хора, които работят за изграждането на по-справедлива, свободна и глобална финансова система.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Корелацията на Биткойн със златото достигна 1-годишен връх


Споделяйки своята история, Армстронг възнамерява да вдъхнови повече хора да използват силата на технологиите, за да създават компании, които могат да решават реални проблеми в света.

В документалния филм COIN участват и лидери от индустрията, сред които Виталик Бутерин и Майкъл Сейлор.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Лондонската фондова борса и редица летища преустановиха работа поради проблеми с Microsoft

В петък поредица от технически неизправности предизвикаха смущения в услугите на авиокомпаниите, банките и Лондонската фондова борса, отбелязвайки необичайна поредица от сривове, които се разпространиха от САЩ до Азия след прекъсването на онлайн услугите, за което съобщи Microsoft Corp.

19.07.2024 12:41 1мин. четене

Meta и Apple спират AI разработките в ЕС поради регулаторни опасения

Meta, следвайки примера на Apple, реши да спре пускането на нови функции с изкуствен интелект (AI) в Европейския съюз (ЕС) заради регулаторна несигурност.

19.07.2024 9:00 1мин. четене

BlockFi започва да връща средства на клиенти чрез Coinbase

Изпадналият в несъстоятелност крипто заемодател BlockFi се подготвя да върне средствата на своите клиенти този месец, като Coinbase ще се заеме с разпределението.

19.07.2024 8:00 2мин. четене

САЩ трябва да изчакат по-дълго преди да редуцират лихвените проценти – МВФ

На 18 юли Европейската централна банка (ЕЦБ) реши да запази основните си лихвени проценти непроменени, с което даде знак за пауза, насочена към преодоляване на продължаващите опасения за инфлацията.

19.07.2024 6:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.