Home

Ето какво може да определи посоката на пазарите – Cred

08.09.2022 7:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво може да определи посоката на пазарите – Cred

Крипто анализаторът "Cred" сподели, че крипто пазарите могат да претърпят рязко покачване този месец, независимо от ефекта на Сливането.

Трейдърът подчерта, че Сливането съвпада с деня, в който ще бъдат публикувани последните данни за инфлацията.

Cred твърди, че данните за инфлация вероятно ще окажат силно влияние върху ценовото действие на крипто пазарите, като актуализацията едва ли ще подейства като значителен катализатор.

Кратка бележка относно цялото Сливане. Предполага се, че това събитие ще се осъществи в същия ден, в който ще получим печатни данни за индекса на потребителските цени (CPI) в САЩ и данните за инфлацията. 

Наистина смятам, че данните за инфлацията ще направляват пазара и корелацията, която имаме с акциите, ще бъде [определя курса]. 

Ако това е гълъбова изненада и ако данните са добри можем да очакваме, че Фед ще смекчи позицията си, тогава мисля, че Eтериум и рисковите активи ще се покачат масово.

Ако е ястребова или дори неутрална, ако трябва да бъда честен, или няма промяна в тона, тогава наистина не виждам голяма промяна в условията и вероятно [трендът] все още изглежда накъсан и низходящ. Така че смятам, че това е разсейване по отношение на Сливането като събитие.

Cred сподели, че трейдърите вероятно ще припишат възхода или спада на крипто пазарите на Сливането, вместо да следят макроикономическите данни.

Мисля, че причината, поради която Сливането излезе на преден план, е, че времето, в което то стана популярно, беше и времето, в което имахме това голямо рали с обрат на тренда при акциите и това засили възвръщаемостта ни в Етериум, защото всички тези крипто пари търсеха отскок заради макрото и тогава ETH беше най-добрата цел за този отскок. 

Мисля, че това е много подобен сценарий в този случай, когато данните за инфлацията ще направляват пазарите и ако ETH се срине в резултат на това, всички ще кажат: О, вижте, ами Сливането е фактор. Това беше очевидно.

Ако ETH не се срине в резултат на това, хората ще кажат: Сливането не беше оценено и това е само началото.

Не мисля, че това е свързано толкова много със Сливането. Това е фалшива причинно-следствена връзка. Поне според мен [доминантният фактор са] по-големите потоци – макро търговията – която е в основата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ще има ли airdrop за притежателите на Етериум?


Споделяйки подобно мнение, Майкъл Ван де Поуп наскоро каза във видео, че е важно да се следят как се движат щатския долар и еврото.

Индексът DXY гледа към потенциален обрат скоро, тъй като [месечната графика] навлиза в територии, които не сме виждали от върха през февруари 2015 г., който в крайна сметка беше дъното на мечия пазар за Биткойн. 

[Седмичната графика] гледа към потенциален обрат, но всичко зависи от следващите седмици и от това дали DXY ще падне под 108.6 пункта. В края на краищата Евро/Долар също трябва да се обърне и да си възвърне 1.01, тъй като това може да бъде спусък за други валути, включително Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Набира ли DogWifHat инерция и може ли да се насочи към нови върхове?

DogWifHat (WIF) се очертава като важен меме токен, който скочи от $1.60 до над $2.80 за малко повече от седмица, с потенциал да достигне $3.50 и повече.

23.07.2024 22:00 2мин. четене

Очаква се рали за XRP, тъй като инвестициите на китовете се увеличават

Наскоро XRP показа признаци на потенциален пробив след дълъг период на ценова стабилност, като инвеститорите очакват евентуално покачване над $0.60.

23.07.2024 20:30 1мин. четене

Анализатор прогнозира, че Avalanche ще последва скока на Solana – ето каква е целта му

Известен крипто анализатор прогнозира, че Avalanche (AVAX), конкурент на Етериум (ETH), ще отрази неотдавнашното възходящо движение на Solana (SOL).

23.07.2024 20:00 1мин. четене

Всички стари криптовалути ще се появят на Уолстрийт според експерт

По време на участието си в предаването Squawk Box на CNBC крипто експертът Антъни Помплиано сподели прозренията си за потенциалния приток на средства в спот Етериум ETF.

23.07.2024 18:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.