НАЧАЛО Алткойни

Ето какво може да определи посоката на пазарите – Cred

септември 8, 2022 7:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво може да определи посоката на пазарите – Cred

Крипто анализаторът "Cred" сподели, че крипто пазарите могат да претърпят рязко покачване този месец, независимо от ефекта на Сливането.

Трейдърът подчерта, че Сливането съвпада с деня, в който ще бъдат публикувани последните данни за инфлацията.

Cred твърди, че данните за инфлация вероятно ще окажат силно влияние върху ценовото действие на крипто пазарите, като актуализацията едва ли ще подейства като значителен катализатор.

Кратка бележка относно цялото Сливане. Предполага се, че това събитие ще се осъществи в същия ден, в който ще получим печатни данни за индекса на потребителските цени (CPI) в САЩ и данните за инфлацията. 

Наистина смятам, че данните за инфлацията ще направляват пазара и корелацията, която имаме с акциите, ще бъде [определя курса]. 

Ако това е гълъбова изненада и ако данните са добри можем да очакваме, че Фед ще смекчи позицията си, тогава мисля, че Eтериум и рисковите активи ще се покачат масово.

Ако е ястребова или дори неутрална, ако трябва да бъда честен, или няма промяна в тона, тогава наистина не виждам голяма промяна в условията и вероятно [трендът] все още изглежда накъсан и низходящ. Така че смятам, че това е разсейване по отношение на Сливането като събитие.

Cred сподели, че трейдърите вероятно ще припишат възхода или спада на крипто пазарите на Сливането, вместо да следят макроикономическите данни.

Мисля, че причината, поради която Сливането излезе на преден план, е, че времето, в което то стана популярно, беше и времето, в което имахме това голямо рали с обрат на тренда при акциите и това засили възвръщаемостта ни в Етериум, защото всички тези крипто пари търсеха отскок заради макрото и тогава ETH беше най-добрата цел за този отскок. 

Мисля, че това е много подобен сценарий в този случай, когато данните за инфлацията ще направляват пазарите и ако ETH се срине в резултат на това, всички ще кажат: О, вижте, ами Сливането е фактор. Това беше очевидно.

Ако ETH не се срине в резултат на това, хората ще кажат: Сливането не беше оценено и това е само началото.

Не мисля, че това е свързано толкова много със Сливането. Това е фалшива причинно-следствена връзка. Поне според мен [доминантният фактор са] по-големите потоци – макро търговията – която е в основата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ще има ли airdrop за притежателите на Етериум?


Споделяйки подобно мнение, Майкъл Ван де Поуп наскоро каза във видео, че е важно да се следят как се движат щатския долар и еврото.

Индексът DXY гледа към потенциален обрат скоро, тъй като [месечната графика] навлиза в територии, които не сме виждали от върха през февруари 2015 г., който в крайна сметка беше дъното на мечия пазар за Биткойн. 

[Седмичната графика] гледа към потенциален обрат, но всичко зависи от следващите седмици и от това дали DXY ще падне под 108.6 пункта. В края на краищата Евро/Долар също трябва да се обърне и да си възвърне 1.01, тъй като това може да бъде спусък за други валути, включително Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.