НАЧАЛО Биткойн

Анализатор споделя какво може да предвещае обрат на пазара

септември 2, 2022 15:47 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор споделя какво може да предвещае обрат на пазара

Популярният крипто стратег Майкъл Ван де Поуп коментира положението на пазара и сподели какво може да предстои.

Какво може да тласне Биткойн нагоре?

Ван де Поуп сподели какво трябва да се случи, за да може Биткойн и останалата част от крипто пазарът да обърнат посоката.

В нова видео актуализация Ван де Поуп каза в YouTube видео, че крипто трейдърите трябва да следят какво прави щатският долар, както и как се развива еврото спрямо долара.

Индексът DXY гледа към потенциален обрат скоро, тъй като [месечната графика] навлиза в територии, които не сме виждали от върха през февруари 2015 г., който в крайна сметка беше дъното на мечия пазар за Биткойн. [Седмичната графика] гледа към потенциален обрат, но всичко зависи от следващите седмици и от това дали DXY ще падне под 108.6 пункта. 

В края на краищата Евро/Долар също трябва да се обърне и да си възвърне 1.01, тъй като това може да бъде спусък за други валути, включително Биткойн.

Към момента на изготвяне на статията индексът на щатския долар (DXY) се намира на ниво от 109.57 пункта. В момента еврото струва $0.9959, докато водещият цифров актив се търгува за $20,064 към момента на писане на статията.

Не само Поуп следи DXY

Ван де Поуп не е единственият крипто анализатор, който отбеляза значението на DXY за бъдещите ценови движения на криптовалутите.

Популярният трейдър Джъстин Бенет каза, че доларът трябва да се „охлади“, за да може крипто да се покачи.

Аргументът срещу ралито за рисковите активи е DXY, който днес пробива над 109.30.

Необходимо е доларът да се охлади, за да може криптовалутата да се повиши.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво може да предстои за Етериум покрай Сливането?


Прогнозата на Б. Бархайдт

В ново интервю за Thinking Crypto Бил Бархайдт каза, че индексът PMI показва, че САЩ или са в рецесия или са на път да навлязат в такава. PMI е икономически индикатор, който има за цел да покаже състоянието на производствения сектор и сектора на услугите.

Въпреки низходящите ценови действия през 2022 г; главният изпълнителен директор на платформата за управление на крипто богатство Abra смята, че макроикономическите условия скоро могат да доведат до бичи ценови действия на крипто пазарите. 

Според Бархдайт, „голямата пауза“ ще настъпи през октомври. Той смята, че през първото тримесечие на 2023 г. ще започне „играта“ за рискови активи като Биткойн и останалите криптовалути. Това намеква, че те могат да започнат дългоочакваното си възстановяване.

Мисля, че наистина ще започне играта за акциите и криптовалутите, тъй като паричното предлагане ще започне да се увеличава драстично в резултат на паузата на Фед и очакванията на пазара на облигации, че ще се върнем към своеобразния низходящ канал, в който лихвените проценти са били през последните три десетилетия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене

Ето от какво зависи представянето на Биткойн – А. Хейс

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс обръща внимание на ключово ниво на подкрепа, което би трябвало да притеснява трейдърите и инвеститорите, които са поставили дълги позиции на Биткойн (BTC).

септември 25, 2022 13:23 1 мин. четене

Тези три криптовалути дават признаци на сила – Santiment

Според фирмата за крипто анализи Santiment Биткойн (BTC) и XRP подават бичи сигнали на фона на пазарния спад.

септември 24, 2022 10:56 1 мин. четене

Биткойн: Европейска фондова борса листва BTC ETP

Новият крипто финансов продукт с екологична насоченост е представен от дъщерно дружество на DeFi Technologies.

септември 23, 2022 20:48 1 мин. четене