НАЧАЛО Биткойн

Ето какво мисли инвеститор, купил Етериум под $1, за Биткойн през 2024 година

22.02.2024 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво мисли инвеститор, купил Етериум под $1, за Биткойн през 2024 година

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц изрази оптимизъм по отношение на траекторията на Биткойн (BTC) до края на 2024 г., като прогнозира значително увеличение на стойността му.

Новограц, ранен крипто инвеститор, който придоби Етериум (ETH), когато цената му беше около $1, подчерта потенциалното въздействие на наскоро стартиралите спот Биткойн борсово търгувани фондове (ETF) върху стимулирането на по-нататъшното приемане и засилването на бичия импулс на Биткойн през годината.

Според Новограц притокът на купувачи чрез каналите на регистрираните инвестиционни консултанти (RIA), участващи в ETF, вероятно ще намали наличното предлагане, като по този начин ще допринесе за възходящата тенденция на Биткойн.

Въпреки че призна възможността за консолидация в краткосрочен план, Новограц остава бичи настроен по отношение на дългосрочните перспективи на Биткойн.

Новограц спекулира, че ако Федералният резерв инициира намаляване на лихвените проценти, Биткойн потенциално може да нарасне до шестцифрено число до края на годината.

Той подчерта непредсказуемия характер на пазарните движения, особено когато са подхранвани от нови купувачи, което прави точните прогнози за цените трудни.

Въпреки това той очаква повторно тестване на предишните ценови върхове в сравнително кратък срок.

Освен това Новограц предположи, че след като Биткойн надхвърли границата от $69,000, той потенциално може да се изкачи до нива около $150,000 или $125,000, в зависимост от промяната в политиката на Федералния резерв към намаляване на лихвените проценти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Доминацията на Биткойн на крипто пазарите продължава да расте

Доминацията на Биткойн на пазара на криптовалути достигна най-високата си точка от три години насам, което показва силно търсене на американски борсово търгувани фондове (ETF), притежаващи най-големия дигитален актив.

16.04.2024 9:00 1 мин. четене

Биткойн ще се срине до $20,000 според икономист – каква е причината?

С нарастването на геополитическото напрежение и разрастването на сблъсъците в конфликта между Израел и Иран Биткойн е подложен на низходящ натиск.

15.04.2024 12:00 2 мин. четене

Исторически точен анализатор прогнозира нов връх на Биткойн

Трейдър, известен с това, че точно предсказа дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 г., сега предполага, че скорошната корекция позиционира BTC за потенциален скок до нов исторически връх.

15.04.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн и алткойните започват да се възстановяват – кавко следва?

През уикенда цената на Биткойн отбеляза значителен спад, който е един от най-силните през последните седмици.

15.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.