НАЧАЛО Алткойни

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

21.02.2024 19:38 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

На 21 февруари сутринта BTC за кратко дори се покачи до над $52,000, преди да се върне обратно към долната граница на диапазона си при $51,500. Това движение имаше затихващ ефект върху други криптовалути, които преди това бяха на възходяща траектория, което потенциално показва промяна в тенденцията.

Една такава криптовалута, която показва признаци на свръх купен, е Sui Network (SUI) според седмичната топлинна карта на CoinGlass за индекса на относителната сила (RSI).

Понастоящем Sui може да се похвали с най-високия дневен RSI на пазара, което сигнализира за значителна възможност за разпродажба при настоящите ценови нива. Към момента на изготвяне на статията Sui се търгува на цена от $1.67, отбелязвайки 53% увеличение за месец, но със седмичен RSI от 78.6, което показва условия на свръхпокупка.

Освен това тя показва състояние на свръх купен и на дневния, и на 4-часовия времеви фрейм, като показанията на RSI са съответно 54 и 42.

Друга криптовалута, показваща значителни условия на свръх купен, е Frontier (FRONT). Със седмичен RSI от 77.64, FRONT понастоящем се търгува за $0.52, което отразява увеличение от 5% за седмицата към момента на писане на статията.

Интересно е, че FRONT показва забележително несъответствие между седмичния си статус и краткосрочните си показатели. Освен дневния му RSI от 60, по-ниските времеви рамки показват загуба на инерция, което предполага потенциално обръщане на тенденцията.

За инвеститорите, които се стремят да вземат информирани решения, разбирането и тълкуването на тези индикатори за тренда е от съществено значение за идентифицирането на потенциални възможности за покупка и продажба.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.