НАЧАЛО Биткойн

Ето как вълкът от Уолстрийт вижда бъдещето на Биткойн

май 11, 2023 7:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето как вълкът от Уолстрийт вижда бъдещето на Биткойн

Бившият брокер Джордан Белфорт, известен като "Вълкът от Уолстрийт", някога бе скептично настроен към криптовалутите. С течение на времето обаче позицията му се смекчи, особено по отношение на бъдещето на Биткойн (BTC). 

В резултат на това Белфорт направи няколко прогнози за траекторията на Биткойн през следващите години. 

#1:  Да бъдем бичи спрямо Биткойн

В момент, когато различни световни юрисдикции все още не са установили конкретни регулации за криптовалутите, Белфорт вижда в това шанс за Биткойн да увеличи стойността си. Като дългогодишен привърженик на регулациите в крипто сектора, той вярва, че Биткойн може да процъфтява в среда, в която законите са добре дефинирани.

В тази връзка Белфорт критикува участниците на пазара, които разглеждат регулациите като пречка за растежа на дигиталните активи. Той посочи, че липсата на закони е основният катализатор за разпространението на измамите в пространството на дигиталните валути.

Той добави:

Всички казваха: “О, не, регулациите идват! Затова смятам, че това е добре… Колкото по-скоро на пазара се появи масова регулация, толкова по-добре за Биткойн, стабилните монети и всичко останало.

#2 Биткойн не отива към нулата

Първоначалното мнение на Белфорт за криптовалутите беше предпазливо, тъй като бившият брокер смяташе сектора за измамен. Според информацията той е смятал, че Биткойн е обречен да има нулева стойност поради това, което е възприемал като измамни свойства на криптовалутата. 

Белфорт обаче промени мнението си, след като станал свидетел на възраждането на Биткойн от крипто зимата на 2018 г. Освен това инциденти като срива на екосистемата Terra (LUNA) допълнително засилиха вярата му в надеждността на Биткойн.

Той сподели, че е сгрешил за това, че Биткойн ще стигне до нулата, но не се е вгледал достатъчно внимателно, защото просто е смятал, че това е измама – или поне на пръв поглед.

Вълкът отбеляза още:

Когато се срина и падна до $3,000, активът все още беше пазар за няколко милиарда долара. Аз съм като, изчакайте за секунда, когато нещата се сринат, те си отиват като Terra… Това беше първото нещо, което ме накара да започна да се вглеждам внимателно.

#3 Биткойн се търгува с повишение въпреки измамите през крипто зимата

По време на крипто зимата през 2022 г. Биткойн отбеляза значителен спад в стойността, допълнително утежнен от високопрофилни инциденти като катастрофата на Terra и срива на крипто борсата FTX.

Белфорт обаче подчерта, че сътресенията в крипто пространството не трябва да карат инвеститорите да отхвърлят Биткойн или Етериум (ETH).

Забележително е, че преди това Белфорт беше посъветва инвеститорите да се съсредоточат единствено върху Биткойн и Етериум за своите дългосрочни инвестиции в криптовалути.

Белфорт заяви:

“Но само защото самата FTX е била измама, това не означава, че можете да пренебрегнете напълно Биткойн и да кажете, че той не струва нищо или че върви към нула. Същото се отнася и за Етериум.

Въпреки оптимистичната прогноза на Белфорт е важно да се има предвид, че редица фактори, включително регулации, приемане и макроикономически фактори, ще окажат влияние върху перспективите на Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.