НАЧАЛО Биткойн

Ето как този популярен анализатор се подготвя за Биткойн халвинга

септември 23, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето как този популярен анализатор се подготвя за Биткойн халвинга

Познат крипто анализатор сподели последния си план за Биткойн (BTC), като в същото време очерта какво според него следва за Dogecoin (DOGE).

Крипто трейдър и анализатор, познат като “Rekt Capital” заяви, че планира да осредни стойността на BTC инвестицията си в подготовка за халвинг събитието на Биткойн.

Осредняването на разходите в долари е стратегия за инвестиране на фиксирана сума пари на редовни интервали, независимо от цената на актива. Това може да помогне на инвеститорите да намалят риска си и да понижат средната цена на акция с течение на времето.

Rekt Capital също така анализира графиката на свещите на Биткойн:

BTC Преминете през свещ 3 и ще бъдете възнаградени със свещ 4 и свещ 1.

Графиката на свещите на даден актив е вид финансова графика, използвана за описване на движението на цените на ценна книга, дериват или валута. Всяка свещ представлява четири важни части от информацията за този период: отваряне, затваряне, максимум и минимум.

Поглеждайки към Dogecoin, Rekt Capital заяви, че макар DOGE да се движи надолу през последните няколко седмици, все още може да се формира бича дивергенция:

Докато DOGE поддържа дъното на канала като подкрепа, както прави досега, тази бича дивергенция може много добре да се разгърне и да позволи на цената да се върне към върха на канала с течение на времето. В макро план DOGE се консолидира в този канал до второ нареждане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Крипто китовете местят стотици милиони – накъде отиват активите?

Напоследък вниманието привличат движения на големи суми под формата на криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни алткойни.

декември 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.