НАЧАЛО Алткойни

Етериум на ръба на сериозен срив според анализатор – къде е дъното?

септември 12, 2023 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум на ръба на сериозен срив според анализатор – къде е дъното?

В неотдавнашен анализ известният експерт по криптовалути Бенджамин Коуен предположи, че е налице потенциал за значителен спад при водещата платформа за смарт договори.

Обръщайки се към своите последователи в YouTube, Коуен предвижда сценарий, при който Етериум (ETH), втората по големина криптовалута по пазарна капитализация, може да претърпи значителен спад до диапазона $400-$800.

Експертът подчерта вероятността за “по-ниско дъно“, спекулирайки, че Етериум може да слезе малко под $800. Вероятно цената може да се понижи още повече, достигайки нива от $600 или в краен случай – $400. Подобно развитие на събитията не е изключено от сферата на възможностите за Етериум.

Освен това Коуен прогнозира, че подобно движение към тези низходящи цели ще определи 2023 г. като година на значителни сътресения както за бичите, така и за мечите настроения към ETH.

Той обрисува сценарий, при който Етериум преживява постепенен спад, прекъсван от случайни възходящи скокове, които предизвикват вълнение, последвани от спад към края на годината, само за да се възстанови впоследствие.

Тази последователност би могла да доведе до установяване на дъно, последвано от връх, след което надминаване на върха и последващо подбиване на дъното. Според него до края на годината и биковете, и мечките могат да се окажат значително засегнати.

Коуен заключи, прогнозирайки, че през останалата част от 2023 г. Етериум вероятно ще регистрира все по-ниски върхове и спадове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.