НАЧАЛО Алткойни

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

Пал обсъди мислите си в YouTube канала на Altcoin Daily, посветен на криптовалутите.

Анализ на графиката на двойката ETH/BTC

Пал следи отблизо графиката на Етериум спрямо Биткойн (ETH/BTC). Той смята, че двойката ETH/BTC се навива в клин и пробивът може да изпрати ETH в рали, което да “остави водещата криптовалута на задната седалка”.

Пал заяви:

Ето я графиката на Етериум спрямо Биткойн. Това е един адски клин. Ако това се разгърне, тогава би трябвало да видим ETH да направи 1х, 2х, 3х, 4х [или] 5х Биткойн в следващия цикъл. И ETH вероятно също няма да бъде най-добре представящата се криптовалута.

Според Пал, ETH/BTC трябва да преодолее съпротивата на около 0.077 BTC ($2,115), за да потвърди пробива. Понастоящем двойката се търгува за 0.0639 BTC ($1,755).

Фундаментални показатели на Етериум

Пал също така смята, че общият адресируем пазар на Етериум е много по-голям от този на Биткойн. Етериум е водеща платформа за смарт договори, която позволява на разработчиците да изграждат децентрализирани приложения (dApps) върху нейния блокчейн.

Пал заяви:

Етериум е архитектурен протокол с по-широка основа, върху който можем да изграждаме повече неща. Биткойн просто не прави това. Той има различен случай на използване. Така че е малко вероятно да стане толкова голям.

Пал сравни стойността на интернет със стойността на златото, заявявайки, че интернет струва повече. По подобен начин той смята, че общият адресируем пазар на Етериум е много по-голям от този на Биткойн поради способността му да изгражда повече върху блокчейна си, което го прави по-универсален и адаптивен към различни случаи на употреба.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн скочи над $28,000 – икономическата несигурност се засилва


Заключение

Анализът на Пал показва, че Етериум може да надмине Биткойн през следващия цикъл. Това се основава на техническите и фундаменталните показатели на Етериум, по-специално на анализа на графиката на двойката ETH/BTC и на по-големия общ адресируем пазар на Етериум. Все пак предстои да видим как ще се развие крипто пазарът. Инвеститорите винаги трябва да провеждат собствени проучвания, преди да вземат каквито и да било инвестиционни решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Биткойн; добивът на Monero е по-малко печеливш, Collateral Network е готова за 3,000% ръст

Докато Биткойн и Monero се подготвят за бичи моменти, то Collateral Network задминава и двете, като родната монета на мрежата, COLT е подготвена за 3,000% скок по време на предварителната продажба!

юни 2, 2023 10:27 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал”
  1. По голяма тъпотия днес не бях чел. Никва обосновка. Етера е вързан с долара = умрял кон.
    Биткойн е революция затова всяква паплач прави такива внушения

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.