НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA): Позитивните развития тласкат цената нагоре

октомври 27, 2022 9:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA): Позитивните развития тласкат цената нагоре

Cardano (ADA) отново попадна в светлината на прожекторите, тъй като наскоро в екосистемата на популярната криптовалута се случиха редица положителни събития.

На 25 октомври в 53 хранилища (repository) бяха пуснати 834 записа (commits), което отразява по-високата активност на разработчиците в мрежата.

Разработчиците на Cardano наскоро публикуваха седмичната си актуализация, в която се споменават няколко забележителни новини, включително пускането на Daedalus 5.1.0.

Daedalus, според Input Output Global, е портфейл, който представлява пълен нод и може да бъде изтеглен на компютри с Linux, Mac и Windows.

Добро представяне на цената на Cardano

Освен Daedalus 5.1.0, в последно време станахме свидетели и на други важни развития за екосистемата. Например, базираните на Cardano токени достигнаха 6.4 милиона, а броят на транзакциите надхвърли 52 милиона.

Разработчиците също така разкриха, че е постигнат напредък по отношение на архивирането и възстановяването на функционалността на Hydra нода.

Докато всички тези събития се случваха, ценовото действие на ADA даде на инвеститорите надежда за по-добри дни, тъй като през последната седмица актива регистрира безпрецедентен скок.

Според данни на CoinMarketCap цената на ADA се е увеличила с над 12% през последните седем дни и към момента на писане на статията се търгува за $0.40 с пазарна капитализация от над $13.8 милиарда.

Инвеститорите могат да очакват още

Освен гореспоменатите развития, ADA също така оглави списъка и беше класирана на първо в AltRank на LunarCrush, което е сериозен бичи сигнал.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и Етериум: Предстоят значителни печалби, твърдят от Kraken Intelligence


Данните на LunarCrush също така разкриха, че на 25 октомври ADA е била сред водещите криптовалути по отношение на социалната ангажираност. Това подсказва за повишената популярност на алткойна в крипто общността.

Поглед към блокчейн метриките на ADA също обрисува подобна бича картина, тъй като няколко от тях бяха положителни за криптовалутата.

Например, коефициентът MVRV (пазарна стойност към реализирана стойност) на ADA се увеличи значително през последната седмица, което е бичи сигнал. Не само това, но и обемът на ADA също нарасна значително.

Данните на LunarCrush за пореден път се оказаха верни спрямо графиката на Santiment, тъй като тя разкри, че социалният обем и претеглените настроения на ADA са се повишили през миналата седмица, което е още един зелен флаг за монетата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.