НАЧАЛО Блокчейн

Етериум: Компанията-майка на T-Mobile подкрепя ETH блокчейна

октомври 2, 2022 12:54 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Компанията-майка на T-Mobile подкрепя ETH блокчейна

В четвъртък (29 септември) Deutsche Telecom, германска телекомуникационна компания със седалище в Бон, която е най-големият доставчик на телекомуникационни услуги в Европа по приходи, обяви, че "подкрепя Етериум с инфраструктура".

Deutsche Telecom (DT), която управлява няколко дъщерни дружества по целия свят (включително T-Mobile), заяви в съобщение за пресата, публикувано на 29 септември, че „разширява дейността си в областта на блокчейн технологията, като включва втората по големина блокчейн мрежа в света“ и че „дъщерното дружество на DT, T-Systems MMS, предоставя на мрежата Етериум инфраструктура под формата на нодове за валидиране“.

В съобщението за пресата се казва още:

Етериум използва криптовалутата етер (ETH) като средство за плащане на транзакции. След т.нар. Сливане (The Merge) Етериум напоследък разчита на доказателство за залог (PoS) за консенсус, което, освен че полага основите за бъдещи подобрения на мащабируемостта, значително намалява енергийните изисквания на блокчейна. T-Systems MMS поддържа устойчиви блокчейн мрежи и следователно подкрепя прехода към PoS, като управлява нодове за валидиране.

Освен това дъщерното дружество на Deutsche Telekom си сътрудничи със StakeWise. StakeWise предлага ликвидни пулове за стейкинг, които позволяват на потребителите да запазят своите ETH токени, без да се налага сами да управляват валидиращи нодове. В резултат на това бариерата за навлизане в крипто инвестиции се понижава.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Смела прогноза за цената на BTC от бивш хедж фонд мениджър


Дирк Рьодер, ръководител на Центъра за блокчейн решения в T-Systems MMS, каза следното:

Нашият партньор за сътрудничество StakeWise събира индивидуални етери от много различни собственици и ги обединява във валидационни нодове. Тези валидационни нодове се предоставят и управляват като инфраструктура от T-Systems MMS. Заложените ETH остават на разположение на собственика в тази конструкция – ликвидни – и могат да бъдат използвани в други приложения за децентрализирани финанси (DeFi)…

След като си сътрудничихме с Flow, Celo и Polkadot, сега правим следващата решителна стъпка в света на блокчейн и извършваме пионерска работа тук с Етериум. Като оператор на нодове, навлизането ни в ликвидния стейкинг и тясното сътрудничество с DAO е новост за Deutsche Telekom.

Кирил Кутаков, съосновател на StakeWise, добави:

С преминаването към PoS очакваме силно търсене и значително увеличаване на капиталовите потоци в мрежата на Етериум. Ето защо сме доволни, че T-Systems MMS, в качеството си на доставчик на инфраструктура, дава на нашия протокол по-голяма надеждност и прави екосистемата на Етериум по-сигурна като цяло.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват

Блокчейн тракерът Whale Alert отбеляза няколко блокчейн транзакции, които сочат, че голям инвеститор мести милиони долари в XRP.

декември 2, 2022 8:22 1 мин. четене

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Твърде късно ли е да си купите Shiba Inu?

Твърде късно ли е да купите Shiba Inu? Тази статия ще се опита да даде отговор на този въпрос.

декември 1, 2022 16:19 1 мин. четене

Цена на Solana: Панически разпродажби или краят на криптовалутата?

Цената на Solana беше една от най-засегнатите от срива на крипто борсата FTX. Пазарната стойност на токена изпита внезапен спад от $37.2 до $13 в началото на ноември. След този спад актива се търгуваше в диапазон, разкривайки бичи модел.

декември 1, 2022 13:24 1 мин. четене