НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Смела прогноза за цената на BTC от бивш хедж фонд мениджър

01.10.2022 14:25 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Смела прогноза за цената на BTC от бивш хедж фонд мениджър

Бивш мениджър на хедж фонд твърди, че до 2031 г. стойността на Биткойн (BTC) може да достигне милиони долари.

В ново интервю за Altcoin Daily Робърт Брийдлав, главен изпълнителен директор и основател на крипто инвестиционната компания Parallax Digital, казва, че водещият дигитален актив може да достигне цена от $12.5 милиона до 9 години.

Според Брийдлав влошаването на състоянието на щатския долар ще бъде ключов фактор за ценовия взрив на BTC.

Имам публична прогноза, че до 2035 г. с инфлацията американският долар ще падне до нула или близо до нея…

Ще се придържам към тази прогноза и днес. Знам, че DXY [индексът на щатския долар] напоследък е доста нагоре, но някак си очаквам това нещо да стане нестабилно, преди да се срине. Ако случаят е такъв, тогава имам съвпадаща прогноза за цената на Биткойн от $12.5 милиона до 2031 г.

Брийдлав казва, че уловката зад подобна ценова експлозия ще бъде, че покупателната способност на щатския долар ще бъде драстично по-слаба от днешната и че $12.5 милиона през 2031 г. ще бъдат еквивалентни само на около $1 милиона в днешни долари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво трупа съоснователят на Етериум (ETH)?


Уговорката е, че това би било само $1 милион на Биткойн, [спрямо курса от 2020 г.], така че покупателната способност на 2020 г. по времето, когато направих прогнозата, би била еквивалентна на $1 милион за Биткойн.

Така че това означава, че по принцип един милион долара не купува през 2031 г. това, което можеха да купят преди, при обезценяване от 91-92%. Начинът, по който бихте могли да обърнете това, е да вземете цената на хляба и млякото през 2020 г., да ги умножите по 12 и това да е цената, която тези неща биха стрували в това хипотетично бъдеще през 2031 г.

Така че, ако хлябът струва $5 долара през 2020 г., аз го виждам като $60 за хляб през 2031 г. Цената на BTC [ще бъде] $12.5 милиона, но това е само $1 милион в днешната покупателна способност…

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Цената на Биткойн вероятно ще спадне след халвинга – JPMorgan

Според неотдавнашен изследователски доклад на JPMorgan предстоящото намаляване на възнаграждението от добив на Биткойн наполовина се очаква да има негативно отражение върху пазара на криптовалути.

19.04.2024 6:00 2 мин. четене

Новите Биткойн китове държат почти 10% от предлагането

Докладите сочат, че значителен брой наскоро създадени Биткойн китове вече притежават значително количество BTC, възлизащо на около 9% от общото предлагане на монети.

18.04.2024 8:00 2 мин. четене

Биткойн халвингът може да е добра новина за майнинг сектора – ето защо

Предстоящото халвинг събитие на Биткойн е на път да катализира преход към по-екологично устойчива екосистема за добив на BTC, тъй като миньорите се стремят да смекчат очакваното намаляване на рентабилността, като използват по-екологични източници на енергия.

17.04.2024 22:00 2 мин. четене

Икономистът Питър Шиф нападна пазара на Биткойн ETF

Привърженикът на златото Питър Шиф изрази съмнения относно прогнозите на анализаторите за целева цена от $100,000 за Биткойн (BTC) през настоящата бича фаза.

17.04.2024 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.