НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Смела прогноза за цената на BTC от бивш хедж фонд мениджър

октомври 1, 2022 14:25 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Смела прогноза за цената на BTC от бивш хедж фонд мениджър

Бивш мениджър на хедж фонд твърди, че до 2031 г. стойността на Биткойн (BTC) може да достигне милиони долари.

В ново интервю за Altcoin Daily Робърт Брийдлав, главен изпълнителен директор и основател на крипто инвестиционната компания Parallax Digital, казва, че водещият дигитален актив може да достигне цена от $12.5 милиона до 9 години.

Според Брийдлав влошаването на състоянието на щатския долар ще бъде ключов фактор за ценовия взрив на BTC.

Имам публична прогноза, че до 2035 г. с инфлацията американският долар ще падне до нула или близо до нея…

Ще се придържам към тази прогноза и днес. Знам, че DXY [индексът на щатския долар] напоследък е доста нагоре, но някак си очаквам това нещо да стане нестабилно, преди да се срине. Ако случаят е такъв, тогава имам съвпадаща прогноза за цената на Биткойн от $12.5 милиона до 2031 г.

Брийдлав казва, че уловката зад подобна ценова експлозия ще бъде, че покупателната способност на щатския долар ще бъде драстично по-слаба от днешната и че $12.5 милиона през 2031 г. ще бъдат еквивалентни само на около $1 милиона в днешни долари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво трупа съоснователят на Етериум (ETH)?


Уговорката е, че това би било само $1 милион на Биткойн, [спрямо курса от 2020 г.], така че покупателната способност на 2020 г. по времето, когато направих прогнозата, би била еквивалентна на $1 милион за Биткойн.

Така че това означава, че по принцип един милион долара не купува през 2031 г. това, което можеха да купят преди, при обезценяване от 91-92%. Начинът, по който бихте могли да обърнете това, е да вземете цената на хляба и млякото през 2020 г., да ги умножите по 12 и това да е цената, която тези неща биха стрували в това хипотетично бъдеще през 2031 г.

Така че, ако хлябът струва $5 долара през 2020 г., аз го виждам като $60 за хляб през 2031 г. Цената на BTC [ще бъде] $12.5 милиона, но това е само $1 милион в днешната покупателна способност…

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Неактивен от 10 години Биткойн адрес се събуди и прехвърли милиони долари

След десетилетие на спящ режим беше прехвърлено значително количество Биткойн токени от портфейл на нов адрес, на обща стойност около $37.8 милиона, което се равнява на 1432.93 BTC.

юни 8, 2023 18:30 1 мин. четене

Биткойн: Анализатор предупреждава за предстоящ срив – ето защо

Популярен крипто анализатор направи прогноза за бъдещето на Биткойн, като въз основа на мечи сигнал предположи значителен спад.

юни 8, 2023 7:00 2 мин. четене

Биткойн: Топ китовете продължават да трупат BTC

Платформата за крипто анализи Glassnode съобщи, че най-големите притежатели на Биткойн (BTC), които не държат активите си на борси, активно са трупали криптовалутата през последния месец и половина. 

юни 7, 2023 13:59 2 мин. четене

Биткойн, Етериум и Solana предизвикват вълнение на крипто пазара

Според анализатор, страхът от пропускане или FOMO потенциално може да доведе до активизиране на “дребните” търговци в Биткойн сектора (BTC).

юни 6, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.