НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Смела прогноза за цената на BTC от бивш хедж фонд мениджър

октомври 1, 2022 14:25 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Смела прогноза за цената на BTC от бивш хедж фонд мениджър

Бивш мениджър на хедж фонд твърди, че до 2031 г. стойността на Биткойн (BTC) може да достигне милиони долари.

В ново интервю за Altcoin Daily Робърт Брийдлав, главен изпълнителен директор и основател на крипто инвестиционната компания Parallax Digital, казва, че водещият дигитален актив може да достигне цена от $12.5 милиона до 9 години.

Според Брийдлав влошаването на състоянието на щатския долар ще бъде ключов фактор за ценовия взрив на BTC.

Имам публична прогноза, че до 2035 г. с инфлацията американският долар ще падне до нула или близо до нея…

Ще се придържам към тази прогноза и днес. Знам, че DXY [индексът на щатския долар] напоследък е доста нагоре, но някак си очаквам това нещо да стане нестабилно, преди да се срине. Ако случаят е такъв, тогава имам съвпадаща прогноза за цената на Биткойн от $12.5 милиона до 2031 г.

Брийдлав казва, че уловката зад подобна ценова експлозия ще бъде, че покупателната способност на щатския долар ще бъде драстично по-слаба от днешната и че $12.5 милиона през 2031 г. ще бъдат еквивалентни само на около $1 милиона в днешни долари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво трупа съоснователят на Етериум (ETH)?


Уговорката е, че това би било само $1 милион на Биткойн, [спрямо курса от 2020 г.], така че покупателната способност на 2020 г. по времето, когато направих прогнозата, би била еквивалентна на $1 милион за Биткойн.

Така че това означава, че по принцип един милион долара не купува през 2031 г. това, което можеха да купят преди, при обезценяване от 91-92%. Начинът, по който бихте могли да обърнете това, е да вземете цената на хляба и млякото през 2020 г., да ги умножите по 12 и това да е цената, която тези неща биха стрували в това хипотетично бъдеще през 2031 г.

Така че, ако хлябът струва $5 долара през 2020 г., аз го виждам като $60 за хляб през 2031 г. Цената на BTC [ще бъде] $12.5 милиона, но това е само $1 милион в днешната покупателна способност…

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

„Купувайте Биткойн“, препоръчва изследовател от Харвард на централните банки

Изследовател по икономика от Харвард публикува нов работен документ, в който препоръчва на централните банки по света да започнат да купуват Биткойн.

декември 4, 2022 10:05 1 мин. четене