НАЧАЛО Алткойни

Етериум китовете се раздвижват след последната актуализация – милиарди в ETH се прехвърлят между различни портфейли

13.03.2024 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум китовете се раздвижват след последната актуализация – милиарди в ETH се прехвърлят между различни портфейли

Неотдавнашното внедряване на актуализацията Dencun разпали вълнение както в общността на Етериум, така и в по-широката криптосфера.

Тази значителна актуализация е насочена към облекчаване на мрежовите такси, адресиране на проблеми със задръстванията и подобряване на мащабируемостта. Сред различните въведени промени се откроява приемането на краткотрайни блокове данни чрез EIP-4844, наречено „protodanksharding“, което обещава намалени такси за L2 транзакции.

На фона на радостта около надграждането на Dencun, една забележителна ETH транзакция привлече вниманието на пазара. Значителна сума от 15,000 ETH е депозирана в крипто борсите Binance и Bitfinex от неизвестен крипто кит. Обикновено такива значителни депозити намекват за потенциални разпродажби, подхранвайки спекулации и интриги, особено като се има предвид стартирането на актуализацията. Според доклади от Lookonchain, китът е прехвърлил 15,078 ETH на стойност $60.3 милиона на Binance и Bitfinex.

Интригата се задълбочава, тъй като този ход се разминава с очакванията, определени от оптимистичната перспектива, придружаваща надстройката на Dencun. Въпреки че мнозина очакват положително въздействие върху цената на ETH, възникват спекулации относно мотивите на кита. Lookonchain предполага възможността китът да ликвидира активи, за да уреди дълг, като се позовава на дълг от 110 милиона DAI на Spark.

Whale Alert подчертава значителни движения на ETH преди и по време на надстройката на Dencun. Забележителните транзакции включват 10,132 ETH на стойност $41 милиона, прехвърлени от неразкрит портфейл към борсата на Kraken. Преди актуализацията 18,560 ETH на стойност $75 милиона се преместиха от Binance в неразкрит портфейл.

Освен това значителни количества ETH бяха прехвърлени между неразкрити портфейли, включително 244,550 ETH на стойност $992 милиона и 50,000 ETH на стойност $202 милиона, заедно с други големи транзакции. Докато общността чака да види резултатите от актуазлизацията, всички погледи са насочени към потенциалното въздействие върху пазара и траекторията на цената на ETH след надграждането нея.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.