НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Да очакваме ли скок до $2,500 и кога?

май 8, 2023 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Да очакваме ли скок до $2,500 и кога?

Предстоящото бичо рали при ETH потенциално може да тласне цената му към тестване на границата от $2,500, подкрепено от три убедителни фактора.

Дългосрочните притежатели показват увереност

Обикновено корекциите на цената на ETH съвпадат с дейности по продажба от страна на дългосрочните инвеститори след като официално ъпгрейдът Shanghai влезе в сила и позволи на стейкърите да теглят свойте заложени ETH токени.

Въпреки това настоящите данни демонстрират отклонение от тази тенденция. Макар спада на цените, портфейлите на дългосрочните притежатели останаха до голяма степен непроменени. Забележително е, че средната възраст на монетите в мрежата на Етериум се увеличаваше последователно в продължение на три последователни търговски дни.

Средната възраст на монетите в мрежата изчислява средния брой дни, през които всички циркулиращи ETH монети са останали в съответните портфейли.

Увеличението на средната възраст на монетите в мрежата, наблюдавано от 5 до 8 май, от 33.95 до 35.65, предполага стабилни настроения за дългосрочно притежание сред инвеститорите.

Ето защо положителната прогноза за цената на Етериум може да възвърне инерцията си, дори и при неотдавнашните колебания на цените, предизвикани от краткосрочни търговци и спекуланти.

Инвеститорите наблюдават възможностите за покупка

Друг фактор, допринасящ за бичата прогноза за цената на ETH, е значителният обем поръчки за покупка, подадени от инвеститорите на текущите ценови нива. Данните за дълбочината на пазара във веригата разкриват, че инвеститорите активно са открили поръчки за покупка на 203,400 ETH, докато за продажба са налични само 170,500 ETH монети. Това свръхтърсене от 32,900 монети предполага, че тъй като купувачите се конкурират за ограниченото предлагане на борсите, цената на Етериум вероятно ще се повиши.

Прогноза за цената на ETH: Потенциално рали към $2,500

Въпреки неотдавнашната корекция на цената, ключовите финансови статистически данни показват потенциално ранно възстановяване на ETH.

Глобалната метрика In/Out of the Money, която анализира разпределението на настоящите притежатели на ETH въз основа на тяхната покупна цена, подкрепя възможността за рали към $2,500.

Въпреки това, за да придобие увереност едно потенциално бичо обръщане на тенденцията, ETH трябва да преодолее нивото на съпротива от $1,906. След като този крайъгълен камък бъде достигнат, приблизително 2.7 милиона адреса, които са придобили 8,8 милиона монети на средна цена от $1,906, може да обмислят продажбата на част от своите притежания.

Ако бичият тренд продължи, ETH може да се покачи към $2,448, като срещне значителна съпротива от страна на 8.5 милиона адреса, които са закупили 29 милиона ETH на средна цена от $2,448.

От друга страна, пробив на текущото ниво на подкрепа около $1,790 би могъл да удължи мечия тренд. Въпреки това може да се появи потенциална стена за покупки, тъй като 2.9 милиона адреса са придобили 3.6 милиона монети на минимална цена от $1,793, стремейки се да предотвратят по-нататъшно понижение на цената.

В малко вероятният случай, ако нивото на подкрепа не успее, цените на ETH могат потенциално да спаднат до ниво около $1,468.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Етериум: Да очакваме ли скок до $2,500 и кога?”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.