НАЧАЛО Блокчейн

Етериум: Актуализацията “Shanghai” и какво трябва да знаят инвеститорите

март 29, 2023 15:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Актуализацията “Shanghai” и какво трябва да знаят инвеститорите

Мрежата на Етериум е в процес на обновлението "Shanghai", което позволява на лицата, които са стейкнали своите ETH, да изтеглят притежаваните от тях активи.

Макар че някои може да се притесняват от потенциален натиск за продажба, процесът на теглене е проектиран да предотврати масова разпродажба. Освен това, само малък процент от ETH стейкърите в момента са на печалба, което предполага, че продажбата сега не би била разумна за рационалните инвеститори с дългосрочна перспектива.

Екосистемата за смарт договори на Етериум е най-старата и най-утвърдената, и нейната стойност може да нарасне експоненциално с приемането ѝ. Стойността на ETH е свързана с мрежовите ѝ ефекти като повече приложения и потребители стимулират търсенето на криптовалутата.

Докато нови ETH се издават като компенсация на мрежовите нодове, механизмът за изгаряне, който унищожава малко количество ETH на транзакция, намалява предлагането на алткойна, дори по време на мечи пазар.

С увеличаването на приемането и нарастването на пазарната капитализация волатилността би трябвало да намалее, което ще направи ETH по-стабилна инвестиция.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Илон Мъск предупреждава за банкова криза – Повратна точка за Биткойн?


Макар че някои регулатори може да се опитат да забавят приемането, това едва ли ще се случи, тъй като то се движи от по-младите поколения, които скоро ще станат гласоподаватели.

Освен това, правителствата, които не подкрепят иновациите, рискуват да загубят крипто компаниите и те да се насочат към страни като Дубай, Хонконг и Обединеното кралство.

Предстоящaта актуализация Shanghai е първата стъпка към превръщането на Етериум в по-потребителски насочен блокчейн и намаляването на таксите. Инвеститорите, които имат дългосрочна перспектива, може да сметнат ETH за ценен актив.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

Фондация TON предложи изгарянето на 50% от възнаграждението на валидаторите

Фондацията TON предложи да се въведе механизъм за изгаряне, който да унищожава 50% от всички такси за транзакции в мрежата TON.

юни 2, 2023 16:46 2 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.