НАЧАЛО Други

Илон Мъск поставя ултиматум на служителите на Twitter

ноември 18, 2022 8:33 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск поставя ултиматум на служителите на Twitter

На 16 ноември новият шеф на Twitter Илон Мъск отправи ултиматум към служителите си. Според информацията служителите трябва да бъдат "изключително упорити" и да се ангажират да "работят дълги часове с висока интензивност".

Милиардерът не оставя много време за размисъл на служителите, като им е заявил, че трябва да вземат решение до 17:00 българско време на 17 ноември. Тези, които не са съгласни с новия темп на работа, ще бъдат уволнени и ще получат тримесечно обезщетение.

Мъск има за цел да подобри социалната платформа. Според него, за да се изгради Twitter 2.0 екипът ще трябва да бъде изключително ангажиран и целеустремен. Той сподели, че платформата ще бъде много по-инженерно ориентирана.

Един от първите ходове на милиардерът начело на компанията беше да уволни ръководството  и главния изпълнителен директор на Twitter – Параг Агравал. Около седмица по-късно той освободи и борда на директорите, заявявайки, че е едноличен управител на социалната платформа.

Други проблеми за решаване според Мъск са измамите и ботовете, които тормозят платформата. Съдейки по резултатите от неотдавнашно проучване обаче, той все още не е успял да го направи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: FTX: За клиентите вероятно няма да има обезщетение


Милиардерът също така пренасрочи пускането на платената синя отметка за проверени потребители след като служители установиха уязвимости в системата. На 16 ноември той написа в Twitter, че ще отложи пускането на опцията за 29 ноември с цел да се увери, че тя е стабилна.

Въпреки че изглежда отдаден на платформата, откакто я е придобил, милиардерът би искал да се откаже от контрола по някое време:

Очаквам с течение на времето да намаля времето си изразходвано в Twitter и да намеря някой друг, който да управлява платформата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене