НАЧАЛО Други

Илон Мъск поставя ултиматум на служителите на Twitter

18.11.2022 8:33 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск поставя ултиматум на служителите на Twitter

На 16 ноември новият шеф на Twitter Илон Мъск отправи ултиматум към служителите си. Според информацията служителите трябва да бъдат "изключително упорити" и да се ангажират да "работят дълги часове с висока интензивност".

Милиардерът не оставя много време за размисъл на служителите, като им е заявил, че трябва да вземат решение до 17:00 българско време на 17 ноември. Тези, които не са съгласни с новия темп на работа, ще бъдат уволнени и ще получат тримесечно обезщетение.

Мъск има за цел да подобри социалната платформа. Според него, за да се изгради Twitter 2.0 екипът ще трябва да бъде изключително ангажиран и целеустремен. Той сподели, че платформата ще бъде много по-инженерно ориентирана.

Един от първите ходове на милиардерът начело на компанията беше да уволни ръководството  и главния изпълнителен директор на Twitter – Параг Агравал. Около седмица по-късно той освободи и борда на директорите, заявявайки, че е едноличен управител на социалната платформа.

Други проблеми за решаване според Мъск са измамите и ботовете, които тормозят платформата. Съдейки по резултатите от неотдавнашно проучване обаче, той все още не е успял да го направи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: FTX: За клиентите вероятно няма да има обезщетение


Милиардерът също така пренасрочи пускането на платената синя отметка за проверени потребители след като служители установиха уязвимости в системата. На 16 ноември той написа в Twitter, че ще отложи пускането на опцията за 29 ноември с цел да се увери, че тя е стабилна.

Въпреки че изглежда отдаден на платформата, откакто я е придобил, милиардерът би искал да се откаже от контрола по някое време:

Очаквам с течение на времето да намаля времето си изразходвано в Twitter и да намеря някой друг, който да управлява платформата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Швейцарската централна банка отново намали лихвения процент

Швейцарската централна банка намали основния си лихвен процент на второ поредно заседание, като по този начин подчерта разминаването си с европейските и американските си колеги в управлението на инфлацията.

20.06.2024 20:30 1 мин. четене

БРИКС: Кенеди младши обвинява САЩ за възхода на съюза

Независимият кандидат за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши неотдавна отдаде нарастващото влияние на БРИКС на действията на САЩ.

20.06.2024 20:00 2 мин. четене

Притежателите на Binance Coin (BNB) регулярно ще получават безплатни токени

Binance обяви пускането на “HODLer Airdrop” като специална оферта за притежателите на BNB.

20.06.2024 19:00 1 мин. четене

Президентът на Аржентина се застъпи за Биткойн и свободното използване на крипто в страната

Аржентинският президент Хавиер Милей наскоро повтори подкрепата си за включването на Биткойн (BTC) и други валути в националната икономика, подчертавайки желанието си да насърчи конкуренцията между валутните единици.

20.06.2024 18:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.