НАЧАЛО Други

Илон Мъск отрича да е коментирал крипто с Доналд Тръмп

31.05.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск отрича да е коментирал крипто с Доналд Тръмп

Илон Мъск отрече информацията, която предполага, че обсъжда политиката в областта на криптовалутите с бившия президент Доналд Тръмп, въпреки че подкрепя потенциалните ползи от дигиталните активи.

В публикация в X, притежаваната от него социална медийна платформа (Twitter), Мъск заяви, че е “почти сигурен“, че никога не е разговарял за криптовалути с Тръмп, водещия републикански кандидат за президент.

Мъск обаче изрази общата си подкрепа за инициативи, които прехвърлят властта от правителството към хората, което според него криптовалутите могат да постигнат.

Коментарите на Мъск бяха в отговор на доклад на Bloomberg, в който се твърди, че главният изпълнителен директор на Tesla и Тръмп са обсъждали политики, свързани с крипто, тъй като бившият президент все повече набляга на Биткойн и други дигитални активи по време на кампанията си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Топ американска банка разкрива интегрирането на AI за големите си инвеститори

Акцентът на плана на банката бе даден от Ребека Хил, ръководител на отдела за управление на богатството в Morgan Stanley в Австралия.

13.06.2024 11:00 2 мин. четене

БРИКС: Съюзът с исторически ход, който ефективно зарязва долара

Алиансът БРИКС обяви споразумение с няколко държави извън съюза за уреждане на търговските сделки в техните национални валути, заобикаляйки използването на долара.

13.06.2024 10:00 1 мин. четене

Ето какво показват данните за инфлацията в Китай

Потребителските цени в Китай се отбелязаха леко увеличение през май, като Индексът на потребителските цени (CPI) се повиши с 0.3% на годишна база, почти същото като през април.

13.06.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.