НАЧАЛО Биткойн

Едуард Сноудън с изненадваща прогноза за Биткойн

29.02.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Едуард Сноудън с изненадваща прогноза за Биткойн

В неотдавнашни дискусии в социалните мрежи Едуард Сноудън намекна за значителни развития в сектора на криптовалутите през 2024 г.

Спекулациите предполагат, че национално правителство може тайно да навлезе на пазара на Биткойн чрез значителни покупки.

Това предизвика дебати сред финансовите и технологичните общности относно прозренията на Сноудън за неприкосновеността на личния живот, сигурността и правителствените действия.

Интересът към Биткойн нарасна сред физически лица, корпорации и дори национални държави.

Въпреки че конкретната държава остава неразкрита, очакването следва пионерското приемане на Биткойн като законно платежно средство от Салвадор през 2021 г., което доведе до икономически ползи и привлече вниманието на световната общност.

Под ръководството на Найиб Букеле Ел Салвадор се превърна в пример за успешно приемане на Биткойн, като ранните инвестиции се оказаха печеливши въпреки първоначалния скептицизъм.

Това е сигнал за промяна във възприятието, като Биткойн все повече се разглежда като важен елемент от националните финансови стратегии.

Потенциалното участие на друго правителство в придобиването на Биткойн усложнява интегрирането на криптовалутата в традиционните финансови системи. Одобрението на Салвадор служи като модел за други държави, които обмислят подобни инициативи.

Тези събития се отразиха положително на пазара на криптовалути, като Биткойн отбеляза значително увеличение на цената, надхвърляйки $64,000. Очаква се предстоящото през април халвинг събитие да окаже допълнително влияние върху стойността на Биткойн и пазарната динамика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн скоро ще ликвидира мечките според крипто анализатор

Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват трудни времена след неотдавнашната корекция на криптовалутата.

17.04.2024 13:00 1 мин. четене

Шокираща прогноза за хонконгските Биткойн ETF

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) на Хонконг даде условни разрешения на трима мениджъри на активи да започнат емитирането на спот фондове, за Биткойн и Етериум (ETF).

17.04.2024 11:00 2 мин. четене

Ето колко Биткойн ви трябва, за да станете милионери според Майкъл Сейлър

Председателят на MicroStrategy, Майкъл Сейлър, потвърди твърдата си вяра в безграничния потенциал на Биткойн, като подчерта значението му като инвестиция.

17.04.2024 10:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.