НАЧАЛО Други

Едно от най-големите спортни събития в света вероятно ще остане без крипто спонсори този път

03.02.2024 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Едно от най-големите спортни събития в света вероятно ще остане без крипто спонсори този път

Според доклад на CNN от 2 февруари милиони фенове на американския футбол, които ще наблюдават сблъсъка на Супербоул LVIII между Канзас Сити Чийфс и Сан Франциско на 11 февруари, може да не бъдат изложени на многобройни рекламни клипове с участието на борси за криптовалути.

В отклонение от предишни години много компании, които са си осигурили рекламни слотове за шампионския мач през 2024 г., са избрали теми, съсредоточени около “забавлението, хумора и развлечението“, както отбеляза Пол Хардарт, клиничен професор по маркетинг в Stern School of Business към Нюйоркския университет.

Това бележи явна промяна в сравнение с преобладаващата тенденция за представяне на компании, занимаващи се с изкуствен интелект (AI) и крипто, в рекламите на Супербоул.

Интересното е, че по време на предишно такова събитие през 2022 г. различни крипто компании като FTX, eToro, Crypto.com и Coinbase дебютираха с рекламни материали.

През 2024 г. обаче пейзажът изглежда различен, като се отчита отсъствие на компании, свързани с финансовите технологии. Комикът Лари Дейвид, който съжаляваше за участието си в хумористичната реклама на FTX, се сблъска с последици през 2024 г., тъй като инвеститорите подадоха съдебни искове след срива на крипто борсата.

Рекламите, планирани за мача през 2024 г., включват известни марки като BMW, Budweiser, State Farm, Oreo, DoorDash и Hellman’s Mayonnaise, като се съобщава, че цената на 30-секунден спот достига до $7 милиона.

В очакване на огромен зрителски интерес събитието ще привлече вниманието, отчасти поради присъствието на певицата и автор на песни Тейлър Суифт.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Байдън срещу Тръмп – кой ще спаси икономиката на САЩ?

Когато се разглежда въпросът кой може да спаси икономиката на САЩ между Байдън и Тръмп, е важно да се разгледат съответните им икономически политики, постижения и потенциални траектории.

22.02.2024 13:00 3 мин. четене

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Бивши директори на FTX и Alameda стартират нова крипто борса

Сривът на FTX остави криптовалутната общност неспокойна, като промени облика на пазара за години напред.

22.02.2024 11:00 1 мин. четене

БРИКС: Поредната държава готова да се присъедини към съюза през 2024 година

След съобщението за разширяване, направено по време на годишната среща на върха през 2023 г., международната общност наблюдава отблизо потенциалните нови членове на алианса БРИКС.

22.02.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.