НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Мрежата регистрира 4 милиона транзакции за близо 2 месеца

03.02.2024 16:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Мрежата регистрира 4 милиона транзакции за близо 2 месеца

Блокчейнът на Cardano отбеляза забележителен ръст, като през последните два месеца регистрира впечатляващите четири милиона транзакции.

Този скок в обема на транзакциите подчертава нарастващата активност и интерес към разширяващата се мрежа.

Последните данни от IOHK разкриват значителен растеж в екосистемата на Cardano. През месеците декември и януари на платформата успешно бяха стартирани осем нови проекта, като в момента в различни етапи на развитие са още седемнадесет проекта. По този начин общият брой на стартираните проекти достига 157, а в процес на разработване са 1,320 проекта.

Разрастващият се успех на Cardano може да се отдаде на значителния технологичен напредък. Броят на политиките за токени в Cardano отбеляза забележително увеличение от 13,109, което доведе до създаването на 480,000 нови местни токена.

Забележителен напредък се наблюдава и при разработването на Plutus скриптове, които са от съществено значение за осигуряването на смарт договори в мрежата на Cardano. Скриптовете Plutus V1 нараснаха с 81, достигайки общ брой от 6,332, докато скриптовете Plutus V2 се разшириха с 13,091, достигайки нов общ брой от 17,718.

По отношение на инфраструктурата и управлението Cardano укрепва позициите си с подобрения в производителността и въвеждане на нови функции, включително битови операции integerToByteString и byteStringToInteger.

Предвижда се тези функции да бъдат включени в предстоящия Plutus V3 след обновяването на Conway. Освен това ерата “Voltaire” от пътната карта на Cardano, фокусирана върху децентрализираното управление, набира скорост. Едновременно с това проектът Catalyst навлезе в нова фаза със започването на гласуването във фонда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Ето защо може да не видим спот Етериум ETF тази година

Борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн (BTC) отбелязаха значителен успех, което предизвика интерес към подобни предложения за други криптовалути като Етериум (ETH).

04.03.2024 15:00 2 мин. четене

3 криптовалути със значителен потенциал през март

През февруари пазарът на криптовалути отбеляза забележителен възход, който почти изстреля Bitcoin (BTC) и различни алткойни до нови исторически върхове.

04.03.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.