НАЧАЛО Алткойни

Две криптовалути с голям потенциал за пробив тази седмица

08.05.2024 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Две криптовалути с голям потенциал за пробив тази седмица

Крипто пазарът бележи признаци на възстановяване след период на несигурност и значителни загуби. На фона на този потенциален обрат две криптовалути демонстрират забележително силна инерция.

В началото на май трейдърите с лонг позиции с ливъридж бяха изправени пред загуби на обща стойност $400 милиона в рамките на 24-часов период поради ликвидацията на пазара. Това събитие последва четири седмици на загуби или неутрално ценово действие сред активите на децентрализираните финанси (DeFi).

Средният седмичен RSI показва неутрален пейзаж от 50, което предполага, че тези активи могат да се движат и в двете посоки. Междувременно средният дневен RSI възлиза на 45 пункта поради сътресенията, претърпяни през предходната седмица.

Near Protocol (NEAR) представлява интригуваща конфигурация със силен седмичен RSI от 67.86 пункта и засилващ се дневен RSI от 59.93, който се доближава до „силното“ ниво от 60 пункта. Към момента на писане NEAR се търгува на цена от $7.16 и демонстрира 5% спад през последните 24 часа.

Забележително е, че протоколът Near се счита за една от най-обещаващите Web3 инфраструктури в крипто пазара. Преминаването на прага от 60 пункта би могло да позиционира NEAR като втората по сила криптовалута в 24-часовата времева рамка сред тези с най-голяма капитализация, което потенциално сигнализира за възможност за покупка за трейдърите и инвеститорите тази седмица.

Render Network (RNDR) се очертава като най-силната криптовалута според дневната топлинна карта на CoinGlass. RNDR се търгува на цена от $10.10, което представлява ръст от 4.5% през последните 24 часа, с дневен RSI от 65.5, което индикира силна инерция. Седмичният RSI също подкрепя тази тенденция с резултат от 65 пункта, което предполага продължаване на възходящия тренд.

Въпреки потенциалните сигнали за покупка за NEAR и RNDR, от съществено значение е да се признае, че пазарът е нестабилен и обстоятелствата могат да се променят бързо. Инвеститорите трябва да извършат задълбочена проверка и да се съсредоточат върху солидни проекти за стратегическо разпределение на капитала, като вземат предвид както краткосрочните прогнози, така и дългосрочния потенциал.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Как създадена с ChatGPT меме криптовалута достигна $540 милиона

Turbo, меме криптовалута, генерирана от изкуствен интелект, поскъпна с впечатляващите 1460% през последния месец, надминавайки пазарна капитализация от $540 милиона.

29.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.