НАЧАЛО Алткойни

Друг крипто ETF след Етериум няма да има – JPMorgan

28.05.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Друг крипто ETF след Етериум няма да има – JPMorgan

След неотдавнашното одобрение на спот Етериум ETF, вниманието се насочи към потенциални ETF за други криптовалути като Solana (SOL) и XRP.

Въпреки това, JP Morgan изрази скептицизъм относно одобрението на тези алткойн ETF.

Управляващият директор на JP Morgan и глобален пазарен стратег, Николаос Панигирцоглу, сподели пред The Block съмненията си относно одобрението на ETF за Solana или други алткойни.

Панигирцоглу отбеляза, че текущото мнение на SEC класифицира повечето криптовалути като ценни книжа, което представлява значителна бариера.

Съшо така Панигирцоглу обясни, че освен ако американските законодатели не приемат законодателство, което прекласифицира повечето криптовалути като неценни книжа, одобрението на нови алткойн ETF остава малко вероятно.

Той подчерта, че решението на SEC да одобри Етериум ETF вече е отклонение от обичайната им строга позиция, повлияно от продължаващите дебати относно класификацията на ETH.

„Ние сме скептични, че SEC ще одобри всякакви алткойн ETF отвъд Етериум. Одобрението на ETH ETF вече беше значителна промяна, предвид неяснотата около статута му на ценна книга. Очакваме, че SEC ще поддържа позицията си, че алткойните, с изключение на Биткойн и Етериум, са ценни книжа, като по този начин предотвратява одобрението на ETF за токени като Solana“, каза Панигирцоглу.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.