НАЧАЛО Алткойни

Solana може да се срине с 50% според топ анализатор

27.05.2024 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana може да се срине с 50% според топ анализатор

Добре познат крипто анализатор, който през изминалата година беше оптимистично настроен към Solana (SOL), сега промени вижданията си в меча посока, тъй като според него монетата е завършила петвълното рали.

Bluntz използва теорията на вълните на Елиът – метод за технически анализ, който разглежда психологията на тълпата, за да прогнозира движението на цените. Тази теория твърди, че актив, който е завършил петвълново възходящо движение, е възможно да премине в низходяща фаза.

Анализаторът отбеляза, че откакто Solana достигна неотдавнашния си връх при около $210 през март, тя показва мечи модели.

Можем да видим ясно петвълново покачване на SOL от дъното на мечия пазар. То е последвано от петвълнов спад от върха ($210) и последващо тривълново възходящо движение… Сега тя отново започва да спада.

Това не е покачване на пет вълни, а спад на пет вълни. Показва признаци на борба, така че смятам, че има много голяма вероятност това да представлява макрониско ниво ($188) за SOL/USD и вероятно ще се колебае, преди в крайна сметка да спадне до по-ниски нива.

Според графиката, представена от търговеца, SOL потенциално може да падне до $80, което би се равнявало на 50% спад спрямо сегашните цени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

Популярен крипто анализатор разсъждава върху това как и защо меме криптовалутите са се откроили от останалите алткойни през този цикъл.

13.06.2024 8:30 1 мин. четене

Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

Напоследък много хора просто спекулират с бъдещето на XRP, но смятат, че консолидацията на ниво от $0.5 е възможна.

13.06.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.