НАЧАЛО Биткойн

Достигна ли Биткойн дъно? Ето какво мислят анализаторите

септември 12, 2022 17:41 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Достигна ли Биткойн дъно? Ето какво мислят анализаторите

На 12 септември, Биткойн (BTC) проби над $22,000, което индикира, че може да има стабилна промяна в настроенията на крипто пазара. 

Много експерти в сектора започват да се чудят дали Биткойн (BTC) не е достигнал дъното поради неотдавнашното увеличение.

Анализаторът на крипто търговията Али Мартинес заяви на 12 септември, че “дъното може да е настъпило” за Биткойн. Той аргументира тезата си, като сподели, че броят на новите дневни адреси продължава да се покачва, както се вижда на 7-дневната графика на пълзящата средна стойност. Мартинес направи следното изявление:

Броят на новите дневни адреси на BTC в мрежата изглежда се увеличава бързо, като средната седмична стойност се колебае около 410,000 адреса.

Анализатора смята, че за потвърждаване на оптимистичната прогноза може да е необходимо трайно покачване над 415,000 BTC адреса.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Конгресмен от САЩ коментира потенциална Биткойн забрана


Друг анализатор – Altcoin Sherpa – следи цената за признаци на слабост, които биха могли да предполагат, че дъно тепърва ще бъде установено. Sherpa отбеляза:

Ако сте търпеливи, може би отново ще видим $20,000. Бих потърсил минимум $20.500, като внимателно наблюдавам ЕМА + по-ниските времеви рамки.

Анализаторът също така отбеляза, че цената на Биткойн ще зависи от това как ще затвори четири часовата графика. Ако пазарите видят нещо положително, цената най-вероятно ще се повиши до над $23,000. Ако цената на Биткойн направи слабо затваряне, той смята, че вероятно ще видим спад под $20,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Мечките и биковете на път да пострадат тежко – какво да следим

Известен крипто анализатор предположи, че както ентусиастите, така и скептиците на Биткойн (BTC) са готови да се сблъскат с подвеждащ сигнал.

октомври 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Как рецесията може да бъде в полза на Биткойн

Глобалният макродиректор на Fidelity Investments, Юриен Тимер, предположи, че рецесията може да предизвика значителен скок в стойността на Биткойн (BTC).

октомври 1, 2023 11:00 2 мин. четене

Биткойн може да е решеието на хиперинфлацията – Робърт Кийосаки

Известният финансов експерт и автор на бестселъра “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки отново изрази своята увереност в Биткойн (BTC) и други активи като инструменти за борба с настоящата заплаха от хиперинфлация.

октомври 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.