НАЧАЛО Биткойн

Достигна ли Биткойн дъно? Ето какво мислят анализаторите

септември 12, 2022 17:41 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Достигна ли Биткойн дъно? Ето какво мислят анализаторите

На 12 септември, Биткойн (BTC) проби над $22,000, което индикира, че може да има стабилна промяна в настроенията на крипто пазара. 

Много експерти в сектора започват да се чудят дали Биткойн (BTC) не е достигнал дъното поради неотдавнашното увеличение.

Анализаторът на крипто търговията Али Мартинес заяви на 12 септември, че „дъното може да е настъпило“ за Биткойн. Той аргументира тезата си, като сподели, че броят на новите дневни адреси продължава да се покачва, както се вижда на 7-дневната графика на пълзящата средна стойност. Мартинес направи следното изявление:

Броят на новите дневни адреси на BTC в мрежата изглежда се увеличава бързо, като средната седмична стойност се колебае около 410,000 адреса.


Анализатора смята, че за потвърждаване на оптимистичната прогноза може да е необходимо трайно покачване над 415,000 BTC адреса.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Конгресмен от САЩ коментира потенциална Биткойн забрана


Друг анализатор – Altcoin Sherpa – следи цената за признаци на слабост, които биха могли да предполагат, че дъно тепърва ще бъде установено. Sherpa отбеляза:

Ако сте търпеливи, може би отново ще видим $20,000. Бих потърсил минимум $20.500, като внимателно наблюдавам ЕМА + по-ниските времеви рамки.


Анализаторът също така отбеляза, че цената на Биткойн ще зависи от това как ще затвори четири часовата графика. Ако пазарите видят нещо положително, цената най-вероятно ще се повиши до над $23,000. Ако цената на Биткойн направи слабо затваряне, той смята, че вероятно ще видим спад под $20,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Очертава се голямо движение за Биткойн (BTC)

Известен трейдър, който точно прогнозира спада от над 50% на Биткойн (BTC) през март, сега предупреждава, че предстоят нови дъна.

септември 30, 2022 14:23 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои

Председателят на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) Ростин Бенам заяви, че крипто индустрията има „огромна възможност“.

септември 30, 2022 8:10 1 мин. четене

Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян

Сенаторът от Уайоминг, САЩ Синтия Лумис намекна, че Биткойн (BTC) може да реши съществуващите предизвикателства във финансовия сектор.

септември 29, 2022 9:59 1 мин. четене