НАЧАЛО Алткойни

AI прогноза за цената на Cardano (ADA) за месец май

09.05.2024 6:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI прогноза за цената на Cardano (ADA) за месец май

Cardano (ADA), известна с авангардната си блокчейн технология от трето поколение, в момента е изправена пред предизвикателства в условията на нестабилна пазарна среда.

Въпреки слабото рали по-рано през месеца, което за кратко изтласка цената ѝ от $0.45 до $0.46, от тогава ADA се възстанови и сега се колебае около границата от $0.45.

Този модел на бързи печалби, последвани от корекции, отразява преобладаващата волатилност и несигурността на инвеститорите около криптовалутата. Въпреки че се наблюдава увеличение на броя на активните адреси, което сигнализира за подновен интерес към платформата, цялостните пазарни настроения остават сдържани.

Техническите показатели, съчетани със забележимия спад в обема на търговията, предполагат продължаване на настоящата меча тенденция за ADA. Освен това формирането на „кръст на смъртта“ в пълзящите средни на Cardano допринася за сложността на перспективите, което обикновено сочи потенциална фаза на разпродажби.

Въпреки тези предизвикателства, краткосрочните AI прогнози от източници като CoinCodex предлагат донякъде оптимистична перспектива за ADA. До 31 май 2024 г. се очаква ADA да отбележи скромно увеличение от 2.06%, като потенциално достигне около $0.4613. Тази прогноза сочи, че въпреки продължаващите пазарни борби, през следващите седмици може да има леко възходящо движение.

Към момента ADA се търгува на ниво от $0.438, което отразява спад от 2.60% през последните 24 часа и удължава корекцията от 0.20% през последната седмица. През последните 30 дни Cardano отбеляза 27.70% спад в стойността си.

Освен това Али Мартинез очаква потенциален параболичен ход за ADA, като въз основа на историческите модели предполага значително увеличение от 2,480% до $9.98 през следващите девет месеца. Мартинез смята, че въпреки настоящата корекция, която може да предложи възможност за покупка, ADA може потенциално да донесе значителни печалби в бъдеще, ако историческите тенденции се запазят.

Очаква се предстоящото внедряване на Ouroboros Genesis като част от мрежовите ъпгрейди и подобренията на платформата за смарт договори Plutus да укрепи инфраструктурата на Cardano, което потенциално ще увеличи пазарната ѝ привлекателност.

С наближаването на края на май 2024 г. прогнозираното от AI леко увеличение на цената на Cardano предлага искрица надежда в иначе мечата пазарна среда. Инвеститорите и заинтересованите страни трябва да следят отблизо това развитие, тъй като предстоящите подобрения на мрежата могат да послужат като катализатор за по-съществени печалби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.