НАЧАЛО Биткойн

Дойде времето Биткойн да се изстреля до $1 милион според анализатор

27.05.2024 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дойде времето Биткойн да се изстреля до $1 милион според анализатор

Самсън Моу, известен привърженик на Биткойн и главен изпълнителен директор на компанията Jan3, фокусирана върху BTC, наскоро направи изключително оптимистична прогноза.

Наскоро Моу заяви, че значителен скок – който той нарече „свещ BTC Омега“ – е близо до нас.

Освен това вчера шефът на Jan3 написа в X „Време е“, придружавайки туита си с анимиран GIF. Той и бившият му шеф от Blockstream Адам Бак използваха еднакъв GIF, изобразяващ дракон, който изпраща зелен огън от устата си в небето.

Моу, заедно с множество други Биткойн ентусиасти, смята, че цената на флагманската криптовалута в крайна сметка ще се повиши до $1 милион.

По-рано Моу също така беше предположил, че въвеждането на спот Биткойн ETF-и ще създаде голямо увеличение на търсенето на криптовалутата, предизвиквайки „шок в търсенето“.

След халвинг събитието на Биткойн в средата на април Моу написа в X, че това поражда допълнителен „шок на предлагането“. Той смята, че сблъсъкът на тези два шока може и да изпрати цената на Биткойн към нов исторически връх.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

MicroStrategy набира средства, за да купи още Биткойн

Един от най-големите институционални притежатели на Биткойн MicroStrategy обяви днес, че възнамерява да предложи, в зависимост от пазарните условия и други фактори, конвертируеми първостепенни облигации с падеж 2032 г. на обща стойност $500 милиона в частно предлагане на лица, за които има основания да се смята, че са квалифицирани институционални купувачи.

13.06.2024 13:54 1 мин. четене

Ще успеят ли Биткойн плащанията да намерят своето приложение?

Повече от десетилетие след като Сатоши Накамото създаде Биткойн, замислен като инструмент за електронни парични транзакции между равнопоставени потребители, преобладаващата му употреба в съвременната епоха до голяма степен не се различава от първоначалната – като средство за съхранение на стойност.

13.06.2024 9:30 2 мин. четене

Биткойн отсява “по-слабите миньори” преди да възобнови възходящата тенденция

Биткойн (BTC) в момента се намира във фаза на капитулация на миньорите, както отбеляза блокчейн анализатора Уили Ву.

13.06.2024 7:00 1 мин. четене

Биткойн отбеляза лека корекция след срещата на FOMC

Пазарите на криптовалути първоначално скочиха поради окуражаващите данни за CPI, но това беше краткотрайна печалба в резултат решението на FOMC за референтната лихва.

12.06.2024 23:43 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.