НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin: Този адрес получи стотици милиони от най-големия кит в мрежата

декември 21, 2022 21:51 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin: Този адрес получи стотици милиони от най-големия кит в мрежата

Най-големият кит на пазара на Dogecoin е извършвал подозрителни транзакции, като е прехвърлял средства от своя портфейл №1 в мрежата към петия по големина адрес в блокчейна на меме криптовалутата.

Най-големият притежател на DOGE е прехвърлил през последните 24 часа почти 4 милиарда DOGE на стойност приблизително $280 милиона към момента на публикуване на адрес „DDuXGM“. По стечение на обстоятелствата адресът, на който са получени 3.8 милиарда DOGE, е петият по големина адрес в мрежата.

Това, на което ставаме свидетели тук, може да е разпределение на средства между китовете, което не е необичайно. Движението на средства от първия по големина адрес към петия обаче може да подсказва факта, че тези портфейли са собственост на едно и също лице.

Нито един от адресите не е застоял и на двата постоянно се извършват различни транзакции, което може да означава, че поне един от адресите е свързан с някаква платформа за търговия или извънборсова търговия, която използва портфейла като оперативен инструмент.

Състояние на Dogecoin на пазара

Появата на масивни транзакции на пазара, докато цената на меме токена пада, е мечи знак, тъй като масивните трансфери обикновено са свързани с операции по продажба. Масивният скок на продажбите със сигурност ще доведе до още един спад, от който притежателите на DOGE не се нуждаят в момента.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн миньорите са изпратили 57,000 BTC към борсите – какво означава това?


През последните две седмици Dogecoin загуби повече от 35% от стойността си. В допълнение към депресиращото представяне на цената, на дневната графика на активите се появиха и негативни сигнали: две пълзящи средни се пресякоха в противоположна посока, образувайки сигнал за „кръст на смъртта“ за Dogecoin.

Към момента на публикуване DOGE се търгува на цена от $0.07 и през последните 24 часа стойността на актива се е повишила с 4%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене