НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin продължава да доминира пазара на меме криптовалутите – какво ни очаква в бъдеще?

05.05.2024 23:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin продължава да доминира пазара на меме криптовалутите – какво ни очаква в бъдеще?

Dogecoin (DOGE), меме криптовалутата, остава в центъра на вниманието по време на продължаващото възстановяване на пазара, демонстрирайки забележителни печалби, тъй като се стреми да надмине нивото на съпротива от $0.20.

В скорошна публикация в TradingView от 5 май крипто анализатор, използващ псевдонима Behdark, предположи въз основа на технически показатели, че цената на Dogecoin може да се подготвя за дългосрочно бичо рали.

Анализът на графиките показа, че Dogecoin може да се намира във финалните етапи на бичи диаметричен модел, характеризиращ се с редуващи се вълни на свиване и разширяване на цената, които често водят до значителни ценови колебания.

За отбелязване е, че експертът идентифицира стабилна зона на подкрепа при $0.10, която последователно тласка цената нагоре, когато бъде тествана. Този модел предполага бичи пазарни нагласи, благоприятстващи по-високи цени, което потенциално повишава доверието сред трейдърите на Dogecoin.

Според анализатора Dogecoin изглежда е навлязъл в бича вълна, белязана от забележим възходящ тренд. В сравнение с предишни пазарни движения, тази настояща бича вълна се очаква да продължи над 500 дни, което сочи потенциална устойчива възходяща инерция.

Експертът подчерта, че преди настоящата вълна е имало значителен период на корекция с продължителност почти 900 дни, което е често срещано явление на крипто пазарите, предшестващо съществени ценови движения.

Бичите настроения около Dogecoin намират допълнително отражение в данните за веригата, като повишената мрежова активност допринася за устойчив натиск за покупки. Данните от IntoTheBlock от 3 май разкриват скок на новите адреси на Dogecoin, със 102% увеличение спрямо месечното дъно, наблюдавано по-рано през седмицата, което сигнализира за нарастващ интерес към токена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Как създадена с ChatGPT меме криптовалута достигна $540 милиона

Turbo, меме криптовалута, генерирана от изкуствен интелект, поскъпна с впечатляващите 1460% през последния месец, надминавайки пазарна капитализация от $540 милиона.

29.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.