НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin обявиха нов фонд за развитието на екосистемата

януари 1, 2023 20:52 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin обявиха нов фонд за развитието на екосистемата

В събота Фондация Dogecoin обяви вълнуващи новини за общността на меме криптовалутата.

Фондацията е създала нов фонд за развитие на Dogecoin Core, за да увеличи активността на разработчиците на Dogecoin и да облагодетелства цялостната екосистема. Общността на криптовалутата реагира положително и цената на DOGE отбеляза лек ръст веднага след обявлението, въпреки че за отрицателно време активът коригира печалбите.

Първоначално Фондацията Dogecoin прехвърли 5,000,000 DOGE във фонда за развитие (които към момента на писане на статията са малко над $340,000).

Екипът на DOGE ще гарантира, че 5 милиона DOGE ще бъдат разпределени за Dogecoin Core, тъй като разработването му е от решаващо значение и в полза на екосистемата Dogecoin. В стремежа си да поддържа прозрачност екипът ще споделя публикации в блога за всички разходи и разработки.

Новият мултисиг портфейл ще се управлява от разработчиците на Dogecoin Core и членовете на Фондация Dogecoin. DOGE, държани в портфейла, ще бъдат ефективно разпределяни на разработчиците на Dogecoin Core. За целта са необходими три от петте подписа на попечителите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Кои сектори в крипто се представиха най-зле? – Arcane Research


Сред попечителите са Chromatic (разработчик на Dogecoin Core), Маршал Хейнър (Борд на Фондация Dogecoin), Мичи Лумин (разработчик на Dogecoin Core, Борд на Фондация Dogecoin), Патрик Лодър (разработчик на Dogecoin Core) и Рос Никол (бивш разработчик на Dogecoin Core). Попечителите нямат никакви права върху парите, съхранявани в портфейла.

Освен това Фондацията Dogecoin добави Маршал Хейнър към борда на директорите заради приноса му за развитието на Dogecoin.

Към момента на писане на статията цената на DOGE се търгува на цена от $0.07042.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене