НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin: Крипто китовете местят милиони долари в DOGE

октомври 28, 2023 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin: Крипто китовете местят милиони долари в DOGE

В последно време се наблюдава значителен ръст в движението на Dogecoin (DOGE), което предизвиква въпроси за мотивите на тези, които стоят зад тези транзакции.

По-специално, на 28 октомври неизвестен портфейл изпрати зашеметяващите 350 милиона DOGE, приблизително $23.7 милиона, на широко използваната платформа за търговия Robinhood.

Това не е първият случай на засилена активност на китовете в Dogecoin. Whale Alert съобщи за множество значителни трансфери през последните дни, разпалвайки спекулации както на крипто пазара, така и в общността на меме монетите. Тези големи транзакции предполагат активна търговия и потенциално стратегическо натрупване или разпространение на DOGE.

Освен това Whale Alert отбеляза и прехвърляне на 97 милиона DOGE, равняващи се на $7.2 милиона, от Robinhood към неизвестен портфейл. Тези движения демонстрират динамичния характер на крипто пазара и могат да означават различни стратегии, включително активна търговия или пренареждане на активите от конкретни субекти.

Както общността на DOGE, така и по-широката крипто сфера ще следи отблизо тези значителни транзакции, тъй като те могат да сигнализират за по-широки пазарни тенденции или за намеренията на основните играчи. Като се има предвид щателния контрол в крипто сферата, подобни значителни трансфери със сигурност ще разпалят дискусии и любопитство сред търговците и ентусиастите.

Неотдавнашните новини за транзакциите разтревожиха някои инвеститори, за което свидетелстват колебанията в цената на меме монетата. Изглежда, че инвеститорите възприемат подход на изчакване на фона на спекулациите относно мотивите зад тези китови движения, търсейки повече яснота относно бъдещото представяне на криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.