НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin има прекалено много сила според експерт – ето защо

09.03.2024 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin има прекалено много сила според експерт – ето защо

Dogecoin се очертава като виден претендент в сферата на меме монетите, особено видно от неотдавнашния му скок, равняващ се на около 100% в рамките на една седмица.

Това впечатляващо представяне предизвика значителен оптимизъм сред инвеститорите, които очакват по-нататъшно покачване на цените. Сред оптимистично настроените за потенциала му е и крипто анализатор, познат като Altcoin Sherpa, който смята, че Dogecoin все още има значителен потенциал за повишение.

В неотдавнашна публикация Altcoin Sherpa изтъкна няколко фактора, които се очаква да доведат до повишаване на цената на DOGE, като потенциално надхвърлят границата от $1. Един такъв фактор е продължаващата подкрепа, която Dogecoin получава от милиардера Илон Мъск.

Altcoin Sherpa допълнително подчерта доминиращата позиция на Dogecoin сред меме монетите, утвърждавайки относително сигурната му инвестиционна позиция в сравнение с останалите. Анализаторът очакват значително увеличение на стойността на Dogecoin спрямо настоящата му цена.

Разглеждайки графиката на Dogecoin, Altcoin Sherpa отбеляза предишния период на стагнация на цената преди неотдавнашния ѝ пробив, определяйки $0.2 и $0.3 като потенциални предстоящи ценови ориентири.

Въпреки това, макар и оптимистично насторен за перспективите на Dogecoin, Altcoin Sherpa посъветва инвеститорите да смекчат очакванията си по отношение на възвръщаемостта.

Експертът предупреди да не се очаква същото ниво на възвръщаемост, на което бяхме свидетели през 2021 г., поради вече високата пазарна капитализация на Dogecoin.

Що се отнася до момента на потенциалното покачване на цената до $0.35, Altcoin Sherpa изрази несигурност, заявявайки

Няма представа. Може да е сега, може да е след 6 месеца.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Криптовалутата на Binance показва сила – какво да очакваме?

Известен крипто аналитик и търговец познат като “Loma” изрази своя оптимизъм по отношение на Binance Coin (BNB).

16.04.2024 17:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.